Beef en Steak

Recente inhoud door cricque

  1. cricque

    Metalen borstels

    Exuses zijn niet nodig hoor, kwam misschien net iets te bot over :). Kan in elk geval geen kwaad, zo heeft iedereen dit nog eens gelezen :)
  2. cricque

    Pizza oven/Smokey Mountain build

    Mooi projectje
  3. cricque

    Metalen borstels

    Dit is hier al meerdere malen aan bod gekomen. Ik gebruik het nog wel, heb ook van die ringen geprobeerd etc, maar die zijn snel stuk. Nu gebruik ik eentje van rösle met vervangbare kop. En 1x per jaar vervang ik de kop gewoon. Maar dat terzijde. Na het poetsen even met een doekje met olie...
  4. cricque

    Eerste keer smashburgers

    Er zijn veel dan die geribbelde smashers te vinden ook. Een smash burger moet eigenlijk zo dun mogelijk zijn en vanmiddag nog gemaakt hier. Echt gewoon flinterdun, dat er bijna gaten in de burger zelf zitten, zijn ook zo direct klaar. Maar ozo lekker. Vroeger maakt ik wel eens hamburgers, en...
  5. cricque

    Thermometer

    Afbakening of hekken zetten :)
  6. cricque

    Dutch Oven gietijzer of geëmailleerd gietijzer?

    Altijd verse pizza en tomatensaus :). Ben ik om de 6 a 8 weken al eens een hele namiddag aan bezig aan de tomatensaus te maken en dan is er pasta/pizzasaus en dan de spaghetti saus. Zeker al het snij/kuiswerk van de groenten is al een met gemak 1,5 tot 2u. Maar het moet lekker zijn, en hier...
  7. cricque

    Thermometer

    Niemand, maar ook niemand komt hier aan de barbecue of iets aan als ik bezig ben, dat is toch een ongeschreven regel dacht ik. Een biertje mogen ze brengen en kijken, maar daar stopt het toch echt wel bij mij :) ... ben er zeker van dat er velen hier ook zo denken
  8. cricque

    Dutch Oven gietijzer of geëmailleerd gietijzer?

    Ik ben zelf al een tijdje aan het nadenken over net hetzelfde Ik heb wel 2 carbon stalen pannen. Alleen de spaghetti saus die maak in een rvs pan gewoon omdat de zuren je laagje kunnen aantasten. En hier eten we toch 2-3x per week iets met tomatensaus (pizza, spaghetti en dan nog eens een pasta...
  9. cricque

    mijn nieuwe bakplaat

    Dit is iets wat ik sterk overweeg van ook te kopen, aangezien wij bijna wekelijks smash burgers eten :) En scheelt em toch een hoop gedoe met kolen en ook qua kostprijs
  10. cricque

    Ziipa Piana Gas Pizzaoven

    Was juist hetzelfde aan het denken, hij zal toch min of meer correct moeten liggen. Maar het idee is niet echt zo nieuw, er zijn zo een paar oven die dit doen en ik zie wel dat het wel voordelen heeft. Maar een pizza ronddraaien met een turning peel is niet zo moeilijk als je dat 1 maal gedaan...
  11. cricque

    Picanha Churrasco

    Hier maken we geen hele kip, dus het zou zeer gelimiteerd gebruik zijn hier. Hier thuis heeft niemand graag beentjes aan zijn vlees (inclusief ik). Dus alleen voor picanha te maken of eventueel eens zelfs pitta aan een spit ofzo, maar er zal ooit wel eens eentje komen :)
  12. cricque

    Picanha Churrasco

    Ziet er lekker uit, dit zou voor mij de reden zijn om een spit te kopen :)
  13. cricque

    Simpele lunch met scampi

    :) Alles wat +- een uurtje max is van start tot eten valt onder de categorie "simpel" :)
  14. cricque

    Fotowedstrijd mei 2025 - Vis, schaal of schelpdieren

    Simpele lunch met scampi
  15. cricque

    Simpele lunch met scampi

    Een simpele lunch ... Mijn vrouw werkt 1 op 2 weekend en dit weekend heeft ze late shift ... Dus om toch wat warms op de tafel te zetten voor de kinderen een twist op iets dat ik regelmatig maak (tortilla's met hesp, tomatensaus en mozarella in de oven) Wat heb je hiervoor allemaal nodig -...
Terug
Bovenaan Onderaan