BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Coll

  1. Coll

    Nieuwe aanwinst Burnhard fat Fred deluxe

    Low and slow gaat ook fijn hiermee hoor. En met rookhout krijg je ook lekkere smaken aan je vlees. Houtskool is nog altijd het lekkerst maar voor het gemak vind ik mn fat fred echt super fijn Verstuurd vanaf mijn SM-S906B met Tapatalk
  2. Coll

    Nieuwe aanwinst Burnhard fat Fred deluxe

    Ik ben nog steeds super tevreden. De laatste tijd niet veel kunnen doen ivm werk en dus ook minder online geweest. Vandaar het late antwoord. Maar mn fat fred is nog steeds mn maatje en ben er super blij mee ook nog na een jaar Verstuurd vanaf mijn SM-S906B met Tapatalk
  3. Coll

    Spareribs op de rotisserie

    Yep dat wel maar dat hebben we ook zo weer 'schoon' Verstuurd vanaf mijn SM-N986B met Tapatalk
  4. Coll

    Spareribs op de rotisserie

    Persoonlijk vind ik 3-2-1 veel prettiger. Dan blijven ze malser en vallen ze echt van het bot af (houdt mn man van dan) maar aan het spit is de korst wat harder dus ook wel lekker.... maar de voorkeur is en blijft voor ons hier thuis dan 3-2-1. Mn rotisserie was trouwens van Burnhard en het...
  5. Coll

    Spareribs op de rotisserie

    Goedemorgen allemaal, Een week of 2 geleden heb ik voor mijzelf wat nieuws geprobeerd volgens het recept van Pitmaster X. Spareribs op de rotisserie. Met 2 soorten bbq saus.... een met honing een zonder honing. Was het een succes? Ja en nee.... Kreeg overwacht daags ervoor te horen dat ik...
  6. Coll

    Fotowedstrijd augustus 2022: Not your average burger!

    Leuk onderwerp.[emoji16] Denk dat ik daar wel wat mee kan..... alleen nog verzinnen wat het gaat worden. Mn Q gaat de komende 2 weken op vakantie bij iemand anders thuis.... maar met mn plancha en een berg hout kom ik ook wel ver denk zo Verstuurd vanaf mijn SM-N986B met Tapatalk
  7. Coll

    Pulled pork

    Of nog meer[emoji28][emoji28] Verstuurd vanaf mijn SM-N986B met Tapatalk
  8. Coll

    Pulled pork

    Nou binnen 30 minuten was alles op.... misschien nog wel eerder[emoji28] Verstuurd vanaf mijn SM-N986B met Tapatalk
  9. Coll

    Pulled pork

    Jaja en ze vonden het ook nog lekker ook..... dat is het voornaamste Verstuurd vanaf mijn SM-N986B met Tapatalk
  10. Coll

    Pulled pork

    Binnen 30 minuten was alles op[emoji28] Verstuurd vanaf mijn SM-N986B met Tapatalk
  11. Coll

    Pulled pork

    Nou het was 5 kg procureur.... dus wel wat verlies jn gewicht ja.... maar was even nog best veel met het kleine clubje van de vrijdagavond. Op zaterdag had ik het niet gered hoor met dat 'beetje' Verstuurd vanaf mijn SM-N986B met Tapatalk
  12. Coll

    Pulled pork

    Yep en ze vonden het ook nog lekker ook[emoji28] Uiteraard paste ze daarna nog erin he[emoji16] Verstuurd vanaf mijn SM-N986B met Tapatalk
  13. Coll

    Pulled pork

    Dat zoiezo.... was echt snel op[emoji85] Verstuurd vanaf mijn SM-N986B met Tapatalk
  14. Coll

    Pulled pork

    Jahhh had ook nog yakitori spiesjes gemaakt voor de avond... maar die waren ook zo op[emoji28] Verstuurd vanaf mijn SM-N986B met Tapatalk
  15. Coll

    Pulled pork

    Vandaag weer eens pulled pork gemaakt voor het BBQ weekend van de Miniclub.[emoji4] Eerst de 2 procureurs getrimd, daarna geïnjecteerd met eigen gemaakte bbq saus. Daarna ap rub en bbq rub zelf samengesteld. Op de pelletsmoker bij 135gr. tot een kern van 75 graden en daarna in aluminiumfolie...
Terug
Bovenaan Onderaan