Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Low and slow gaat ook fijn hiermee hoor. En met rookhout krijg je ook lekkere smaken aan je vlees. Houtskool is nog altijd het lekkerst maar voor het gemak vind ik mn fat fred echt super fijn
Verstuurd vanaf mijn SM-S906B met Tapatalk
Ik ben nog steeds super tevreden.
De laatste tijd niet veel kunnen doen ivm werk en dus ook minder online geweest. Vandaar het late antwoord.
Maar mn fat fred is nog steeds mn maatje en ben er super blij mee ook nog na een jaar
Verstuurd vanaf mijn SM-S906B met Tapatalk
Persoonlijk vind ik 3-2-1 veel prettiger.
Dan blijven ze malser en vallen ze echt van het bot af (houdt mn man van dan) maar aan het spit is de korst wat harder dus ook wel lekker.... maar de voorkeur is en blijft voor ons hier thuis dan 3-2-1.
Mn rotisserie was trouwens van Burnhard en het...
Goedemorgen allemaal,
Een week of 2 geleden heb ik voor mijzelf wat nieuws geprobeerd volgens het recept van Pitmaster X. Spareribs op de rotisserie.
Met 2 soorten bbq saus.... een met honing een zonder honing.
Was het een succes? Ja en nee....
Kreeg overwacht daags ervoor te horen dat ik...
Leuk onderwerp.[emoji16]
Denk dat ik daar wel wat mee kan..... alleen nog verzinnen wat het gaat worden. Mn Q gaat de komende 2 weken op vakantie bij iemand anders thuis.... maar met mn plancha en een berg hout kom ik ook wel ver denk zo
Verstuurd vanaf mijn SM-N986B met Tapatalk
Nou het was 5 kg procureur.... dus wel wat verlies jn gewicht ja.... maar was even nog best veel met het kleine clubje van de vrijdagavond.
Op zaterdag had ik het niet gered hoor met dat 'beetje'
Verstuurd vanaf mijn SM-N986B met Tapatalk
Vandaag weer eens pulled pork gemaakt voor het BBQ weekend van de Miniclub.[emoji4]
Eerst de 2 procureurs getrimd, daarna geïnjecteerd met eigen gemaakte bbq saus. Daarna ap rub en bbq rub zelf samengesteld.
Op de pelletsmoker bij 135gr. tot een kern van 75 graden en daarna in aluminiumfolie...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.