BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Chucky69

  1. Chucky69

    Kant en klare heatermeters ronde 15

    Ondertussen al aangesloten en geconfigureerd op vast ip en externe Port. Je uitleg pagina op het forum is duidelijk! Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk
  2. Chucky69

    Kant en klare heatermeters ronde 15

    Ook hier is ie net binnen. Ziet er goed uit. Vanavond maar eens aansluiten en proberen om connecties te krijgen. Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk
  3. Chucky69

    Kant en klare heatermeters ronde 15

    Dank je wel, Nosmo. Ik ga alvast bij de voordeur zitten  ;) Meteen maar wat inplannen voor komend weekend!
  4. Chucky69

    Kant en klare heatermeters ronde 15

    Dat is een blauwe, kan dus de mijne zijn [emoji3] Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk
  5. Chucky69

    Kant en klare heatermeters ronde 14

    Zie hier: http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=19081.0
  6. Chucky69

    Kant en klare heatermeters ronde 15

    Eindelijk eens op tijd gezien  :D (dat hoop ik dus...) Meteen besteld.
  7. Chucky69

    stoofpot van rundvlees met bockbier

    Wat is de richt temperatuur voor deze stoofpot?
  8. Chucky69

    onderdelen zoektocht Weber Smoley Mountain 47cm

    JackM van Bosrand Wassenaar heeft mij blij kunnen maken, 2 nieuwe roosters in mijn smoker: Thanks Jack en diegene die mij naar Jack verwezen hebben.
  9. Chucky69

    onderdelen zoektocht Weber Smoley Mountain 47cm

    PM is verstuurd, thanks!
  10. Chucky69

    onderdelen zoektocht Weber Smoley Mountain 47cm

    Dankjewel allebij, Ik probeer eerst even de bosrand, enig idee welke vestiging de voorkeur heeft? (ivm kennis medewerkers)
  11. Chucky69

    "american system" vleesmolen

    Bij deze wat foto's: (sorry dat ze niet zo heel scherp zijn)
  12. Chucky69

    Mijn eerste Brisket

    Is erg lekker, naar mijn smaak wel iets droog. Maar de rest kunnen we deze week als "burned ends" maken. Dan worden ze hopelijk weer wat vochtiger. Mijn gezin vond het in ieder geval wel lekker.
  13. Chucky69

    Mijn eerste Brisket

    Qua tijd viel het me erg mee, nu om 4 uur heb ik de brisket te rusten gelegd; over een uurtje kunnen we eten  :D Ben benieuwd
Terug
Bovenaan Onderaan