Beef en Steak

Recente inhoud door Cherrywood

  1. Cherrywood

    Eerste x zalm /ceder

    Niet bevochtigen, starten op een lage temperatuur in de Q zorgt voor meer rook bij lagere temperaturen. Dan neemt het vlees / de vis al meer rook op. Je begint dan eigenlijk met koud roken en gaat door naar warm roken. Door te starten bij een lagere temperatuur ligt de zalm ook langer in de...
  2. Cherrywood

    Bbq Tangen

    ik vindt het prijsverschil met de tang van de Action erg groot. Zeker gezien de functionaliteiten. Maar wie weet als ik het ervaren heb wil ik misschien nooit meer terug [emoji848] Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
  3. Cherrywood

    The basterd of green egg

    Keuze gemaakt. Dat geeft rust! Veel plezier met je aankoop! Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
  4. Cherrywood

    Eerste x zalm /ceder

    Beide geprobeerd. Bij mij werk niet weken , direct boven het vuur en op lage temperatuur beginnen het best. Als je de temperatuur laat oplopen kan de zalm en het plankje langer op het vuur blijven en meer rook opnemen. Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
  5. Cherrywood

    Bbq Tangen

    Geen aandelen Action maar net als bij het Zweedse BBQ warenhuis verkopen ze soms zaken voor lage prijzen die toch lang meegaan....... ( Ook heel veel niet maar daar ben je zelf bij.) De tang heb ik nu al 6 jaar. Alleen de siliconen greepjes zijn er af maar hij "tangt" nog als een dolle. Mijn Big...
  6. Cherrywood

    Gefeliciteerd Majesteit!!

    Willy, Max & the kids hadden hier misschien wel heel graag aangeschoven....... Leuk flesje Oranje Hotsauce mee voor thuis..........
  7. Cherrywood

    The basterd of green egg

    Uiteindelijk ben je financieel het best af met een Weber MT 57 en evt een WSM bij voorkeur van Marktplaats.......als het gaat om wat er mogelijk is. Plezier in de hobby is ook belangrijk en de vraag hoe je omgaat met "tegenvallers / onvolkomenheden". Ik zou alle bekende merken eerst eens willen...
  8. Cherrywood

    Houtskool aanbiedingen

    Kleine stukken of gruis? Kleine stukken branden prima. Te grof kan ook nog... Gruis / stof is niet wat je wilt. Vervuiling met plastic of slecht gepyroliseert is een no go.
  9. Cherrywood

    Bbq Tangen

    @Ghost +1: de Big Jeff 40,5 cm serveertang van Action ( zonder siliconen) van €2,50 gebruik ik al jaren met veel plezier. Ze hebben ook varianten met siliconen.
  10. Cherrywood

    Weber Go Anywhere mods

    Niet een bodemprijs maar zeker niet verkeerd bij de Welkoop:
  11. Cherrywood

    The basterd of green egg

    Succes met je keuze. Kan alleen maar zeggen neem de tijd. Ga voelen en stel veel vragen. Uiteindelijk vindt de BBQ jou [emoji1374][emoji56] Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
  12. Cherrywood

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Glühwein....
  13. Cherrywood

    Mijn eerste low and slow

    Los daarvan: elke streng ribben is anders en smaken verschillen. Elke keer een goede reden om het nog eens te doen.
  14. Cherrywood

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    :unsure: wel een manier om "onder de radar" te blijven :D
  15. Cherrywood

    Mijn eerste low and slow

    Als je een beetje een bite wilde is dat toch gelukt? Wat @Ghost zegt bij dunnere ribben heb je doorgaans wat minder tijd nodig. Zelf hou ik meestal de eerste stap wel ongeveer de 3 uur aan maar mijn ribben zijn doorgaans wel vrij dik. Fase 2 vaak iets korter met even voelen hoever ze zijn. Fase...
Terug
Bovenaan Onderaan