BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Bert501796

  1. B

    PEKELEN MET COLOROZO volgens de EU-richtlijn.

    Hallo allemaal, ik heb zonet met veel enthousiasme mijn eerste ham in de pekel gelegd! Ik heb bovenstaande richtlijnen gevolgd maar wil me toch even vergewissen van de juiste hoeveelheden! - Vlees en pekel samen wegen 15.420gr (1e leerpunt: start smaller next time, I know 😆) - het vlees is niet...
  2. B

    Goedemorgen

    Hallo, Bedankt voor jullie reacties! Ik zou voornamelijk vlees, vis en groenten willen roken. Bijv. Pulled pork varkensschouder, ribben, chipotle, ... Ik zou het voornamelijk willen doen voor eigen gebruik. Anderzijds hebben we graag volk over de vloer en koken we al eens makkelijk voor 6 man...
  3. B

    Middenklasse offset smoker

    Hallo Sam, heb je uiteindelijke één van de twee smokers gekocht? Ik ben namelijk zelf aan het denken om als beginner de Taino Yuma te kopen. Groete
  4. B

    Goedemorgen

    Hallo forum, ik ben Bert en wil me verdiepen in het roken van vlees/vis/... . Ik ben op zoek naar input betreffende aankoop eerste smoker en om natuurlijk in het algemeen kennis en ervaringen te delen. Groeten, Bert
Terug
Bovenaan Onderaan