BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door BernyGrill

  1. B

    Verschil kwaliteit van vlees

    Aalvink prima vlees, aardige vent. Maar er zit ook wel verschil in, bijvoorbeeld de Brisket. Bij Aalvink is dat 'gewoon' gesneden van een Twents rund, terwijl die van B&S US Angus beef is. Dus dat zou appels en peren vergelijken zijn.
  2. B

    Smokenator

    Op marktplaats, ik dacht voor ?40.
  3. B

    Smokenator

    Ik ben bijzonder tevreden over de Smokenator, super handig om o.a. de temp constant lang laag te houden. Kan idd ook op andere manieren, maar dit hulpmiddeltje werkt bij mij erg prima.
  4. B

    Smokenator Weber 57cm

    Smokenator rulezzz, top ding. Heeft bij mij ook al vele, vele runs uitstekend werk geleverd. Verbaas me er regelmatig over dat niet veel meer Q'ers met een W57 het gebruiken. Veel plezier ermee!
  5. B

    Pulled Pork op OTP57 (eerste low&slow)

    Volgens mij gebruik je een Weber57? Idee is ook om dan een smokenator te gebruiken. Blijft de temperatuur prachtig op 115 graden en je hoeft geen nieuwe Q of smoker aan te schaffen. Leuke foto's!
  6. B

    Knorretje verdiend?

    Hahaha, dikke LOL, wat herkenbaar is dat! Congrats!
  7. B

    Ook hier aan de PP

    Dat zijn de mooie dagen!
  8. B

    Spareribs, 3,2,1 en op..

    De rest is niet gebeurd..
  9. B

    Ossobuco

    Lekkerrrr! Mooie foto's.
  10. B

    Sessie Pulled pork, spareribs, vergelijken Weber OTO-off set smoker

    Inderdaad, Diepenveen! Mooie dikke ribs hebben ze daar, een aanrader. Of staan die altijd al op je boodschappenlijstje :).?
  11. B

    Sessie Pulled pork, spareribs, vergelijken Weber OTO-off set smoker

    De uitslag / conclusie hebben jullie nog tegoed inderdaad. Uiteindelijk was er niet heel verschil is bereidingstijd en smaak. Wel veel verschil in het verbruik. De OTO gaat een stuk effici?nter om met de warmte dan offset smoker. Zeker door het gebruik van de smokenator in de OTO was het...
Terug
Bovenaan Onderaan