Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Aalvink prima vlees, aardige vent.
Maar er zit ook wel verschil in, bijvoorbeeld de Brisket. Bij Aalvink is dat 'gewoon' gesneden van een Twents rund, terwijl die van B&S US Angus beef is. Dus dat zou appels en peren vergelijken zijn.
Ik ben bijzonder tevreden over de Smokenator, super handig om o.a. de temp constant lang laag te houden. Kan idd ook op andere manieren, maar dit hulpmiddeltje werkt bij mij erg prima.
Smokenator rulezzz, top ding. Heeft bij mij ook al vele, vele runs uitstekend werk geleverd. Verbaas me er regelmatig over dat niet veel meer Q'ers met een W57 het gebruiken. Veel plezier ermee!
Volgens mij gebruik je een Weber57?
Idee is ook om dan een smokenator te gebruiken. Blijft de temperatuur prachtig op 115 graden en je hoeft geen nieuwe Q of smoker aan te schaffen.
Leuke foto's!
De uitslag / conclusie hebben jullie nog tegoed inderdaad. Uiteindelijk was er niet heel verschil is bereidingstijd en smaak.
Wel veel verschil in het verbruik. De OTO gaat een stuk effici?nter om met de warmte dan offset smoker. Zeker door het gebruik van de smokenator in de OTO was het...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.