Beef en Steak

Recente inhoud door Berbera

  1. B

    Basterd: Valse terugroepactie in omloop

    Ik zie de verwarring. Dat is een slip of the keyboard van mij in de aanhef. Inmiddels aangepast De mail komt wel van thebastard(.)com Dat lek vroeg ik me ook al af. Ik heb recent een urban gekocht en geregistreerd.
  2. B

    Basterd: Valse terugroepactie in omloop

    Ik zie de verwarring. Dat is een slip of the keyboard van mij in de aanhef. Inmiddels aangepast De mail komt van thebastard(.)com Dat lek vroeg ik me ook al af. Ik heb recent een urban gekocht en geregistreerd.
  3. B

    Basterd: Valse terugroepactie in omloop

    Ik krijg net een mail van Team Bastard. Lijkt me geen 1 april grap dus deel hem toch maar even: Wij willen jullie dringend waarschuwen voor een valse terugroepactie die momenteel in omloop is namens ons. Er worden momenteel brieven verspreid waarin staat dat er sprake zou zijn van een...
  4. B

    Gans van kop tot staart (4 recepten)

    Zover ik weet zijn het wel Canadese ganzen. Niets mis mee.
  5. B

    Gans van kop tot staart (4 recepten)

    Dankjewel. Het hele trieste is dat een groot aantal van de ganzen vernietigd wordt omdat er geen markt/animo voor is en men het niet weggetzet krijgt. Hooguit de borsten worden er afgesneden en de rest wordt niet gebruikt. Jagers moeten aan de poelier betalen voor de afvoer van de geschoten...
  6. B

    Gans van kop tot staart (4 recepten)

    Van de wilde ganzen wordt vaak alleen de borst gebruikt/afgesneden en de rest van het dier wordt niet gebruikt. Dat vind ik zonde dat ik aan het experimenteren ben gegaan met meerdere onderdelen van de gans. Pastrami van ganzenborst Ingrediënten: 5 wilde ganzenborsten 2,5 el grof zeezout, 15...
  7. B

    Even voorstellen - Jeroen uit Zoeterwoude Dorp

    Wat mooi! Welkom vanuit Boskoop
  8. B

    Raichlen Rook en de beste BBQ recepten

    Voor de liefhebbers van Raichlen die de collectie nog niet compleet hebben, Op boekenkraam(.)nl staan Rook en de Beste BBQ recepten ter wereld voor resp 6,99 en 3,99.
  9. B

    Stookverbod Utrecht

    Het klinkt weer heel betuttelend maar ik begrijp het goed. Woon op de rand van een buitengebied waar iedereen van alles in de allesbranders ed gooit. Met windstilte onmogelijk om met open raam te slapen en op sommige momenten doe ik zelfs de roosters in de ramen dicht. Het is niet fijn wakker...
  10. B

    Zeeuws spek naar Sergio Herman

    Leuk om het uitgewerkt te zien. Toevallig vandaag eindelijk na heel lang zoeken dit boek binnen en via Google in het forum terechtgekomen. Weet jij nog of de tijden/temperatuur klopten? (40 mins op 140 graden)
  11. B

    Dessert: Knafeh, kanafeh, künefe met pistache en kaymak

    Mooie gerechtje en ziet er heerlijk uit. Voor pizza gebruik ik meestal 'fior du latte'. Dat is een mozza met wat minder vocht. De buffelvariant bevat veel vocht en vind ik ook op pizza niet werken. De bodem wordt dan erg slap. Fior du latte werkt wat dat betreft beter en doet niet onder qua...
  12. B

    Pastrami van wilde gans

    Ik heb wat hele ganzen in bestelling staan voor een kop/staart project. Komt ergens volgende week denk ik. Ieg pate van gerookte levers, confit van magen, etc.
  13. B

    Pastrami van wilde gans

    Laat even weten als de recepturen niet duidelijk zijn.
  14. B

    Pastrami van wilde gans

    Ik ben ook bezig met een kop tot staart projectje met wilde gans. Alleen niet alles op de bbq dus weet niet of ik alles mag/kan posten.
  15. B

    Voorraadje pulled pork

    Ziet er goed uit! Wannneer doe je de saus erbij? Na het pullen als het nog warm is of na opwarmen voor het serveren? Morgen ga ik 2,5 kilo maken om zondag te serveren. Vraag me af of ik de saus er direct door zal doen of zondag bij het opwarmen en serveren?
Terug
Bovenaan Onderaan