Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Gister zag ik nog 2 dikke ribs in de vriezer. Deze maar ontdooit en vandaag lekker op de q
Gaan dit keer voor een 3-2-1 maar uit ervaring weet ik dat hij meestal eerder wel goed / klaar is.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Wat geniet ik maar ook vrouw en kinderen van de Ooni! Vooral de tonno was restaurant kwaliteit en als toetje een gevulde pizza met Nutella!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Op en geen foto gemaakt :( waren erg lekker!
De Ooni is echt een top apparaat. Van het weekend maak ik weer pizza’s en dan zal ik de foto’s erop zetten
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Opbollen gaat steeds beter.
Ook een nieuwe Ooni tafel op de kop getikt.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Vanmorgen 4 ribs gehaald bij de plaatselijk slager in het dorp.
Jezus wat een dikke ribs zijn dit. Vanmorgen in de rub gezet en nu op de BBQ.
Ik ga ze proberen zo rond de 130 graden te laten garen. Dichterbij het avondeten wil ik hem opstoken naar 160 a 175 graden. Aflakken en dan hopelijk...
Eerste run op de kona.
Top apparaat, snel warm, makkelijk in gebruik!
Randen vond ik alleen wat minder luchtig dan normaal op de kamado. Volgende keer de randen wat minder dik maken.
Volgende keer ga ik ook proberen de vlam na het opwarmen wat minder hard te zetten zo kan de pizza iets...
Denk dat ik de volgende keer misschien nadat hij op temperatuur is de vlam wat minder sterk laat staan. Daardoor meer tijd om de bodem gaar te krijgen en de topping niet te laten verbranden.
Iemand daar ervaring mee
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.