BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Bazz

  1. B

    Advies gevraagd: Weber MT upgrade kit of houtskool warmte verdeler?

    Dank voor het advies! Ik ga eens kijken naar die Amarillo en slow and sear. Al ziet de firebox kit er ook strak uit. En natuurlijk weet ik ook wel dat het zonder prima gaat, maar ik wil gewoon voor het gemak gaan, en dit gaat daar hopelijk bij helpen! Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  2. B

    Advies gevraagd: Weber MT upgrade kit of houtskool warmte verdeler?

    Na een aantal jaren van aanklooien met bakjes, folie en dat soort geneuzel als ik ribbels wil maken viel mijn oog op de deflector van weber. Toen ik wat meer info wilde hebben, zag ik dat er 2 systemen waren om indirect aan de slag te gaan op de weber: de Master-Touch upgrade kit en de houtskool...
  3. B

    Mijn eerste Pulled pork

    Hans, ontzettend bedankt voor deze info. Er is echt een schat aan kennis te vinden, maar het blijft soms toch lastig om het te vertelen naar je eigen ketel. Dit is nou precies de reden dat ik op een forum als dit zit!
  4. B

    Mijn eerste Pulled pork

    Sorry dat ik zo lang deed over reageren, ik moest plotseling weg en had beroerd internet. @hans, zou je me ook een foto kunnen laten zien van je ketel als ie gebruiksklaar is? Ik had al moeite om het lekbakje tussen de snake te krijgen, laat staan dit allemaal šŸ˜‚ Die 5 minuten responstijd is...
  5. B

    Mijn eerste Pulled pork

    Hoeveel tijd zit er tussen afstellen en reactie? Ik denk dat ik daar misscien iets te ongeduldig in ben geweest... al valt me wel op dat in die link naar die post over temperatuurbeheersing ook met weber briketten werd gewerkt, zou dat er ook iets mee te maken kunnen hebben?
  6. B

    Mijn eerste Pulled pork

    De temperatuur had ik moeite mee om te regelen, ik was echt constant aan het bijsturen: jammer dat de igrill app de grafieken niet bewaard ik had het graag laten zien. Maar laten we het hier op houden: ik heb de juiste instellingen nog niet gevonden.... het ging dus van 130 naar 100 en weer...
  7. B

    Mijn eerste Pulled pork

    De temperatuur had ik moeite mee om te regelen, ik was echt constant aan het bijsturen: jammer dat de igrill app de grafieken niet bewaard ik had het graag laten zien. Maar laten we het hier op houden: ik heb de juiste instellingen nog niet gevonden.... het ging dus van 130 naar 100 en weer omhoog
  8. B

    Mijn eerste Pulled pork

    Omdat ik al zoveel nieuwe dingen in 1 keer bij elkaar had (nieuw soort vlees, nieuwe ketel, werken met igrill) wilde ik eerst eens kijken hoe het uitpakte op deze manier. Volgende keer eens kijken hoe ik aan rookhout kom!
  9. B

    Boretti Barilo

    Ik ben eigenlijk heel benieuwd of Symme er ook eentje gekocht heeft en het zelfde ervaren heeft ondanks de extra luchtgaten. Wel jammer hoor, want deze staat ondanks de negatieve adviezen hoog op mijn lijstje (het oog wil ook wat).
  10. B

    Nieuwe Belg

    Welkom hier!
  11. B

    Ik ben d'r ook.

    Welkom!
  12. B

    ook nieuw

    Welkom hier!
  13. B

    Voorstellen

    Welkom!
  14. B

    Vers lid

Terug
Bovenaan Onderaan