Beef en Steak

Recente inhoud door Bastiaan1978

  1. Bastiaan1978

    Ribeye in de skillet

    Twee maanden terug ca. 1,6kg ribeye (Uruguay) gekocht via Inamood. Dit was mooie aanbieding (50% korting), maar kwaliteit van het vlees past wel meer bij deze aanbiedingsprijs :). Vlees lijkt snel uit elkaar te vallen (maar misschien is dit bij alle ribeye!?). Dit in ieder geval opgelost door...
  2. Bastiaan1978

    Ribeye

    Gisteren 800gr Ribeye aan 1 stuk bereid. Ik had de Ribeye dag ervoor uit de vriezer gehaald om rustig in de koelkast te laten ontdooien. Op dag van bereiding Ribeye ingesmeerd met een rub (Texas Steakhouse van Not Just BBQ) en weer 3 uurtjes in de koelkast gelegd. Vervolgens bereiding via...
  3. Bastiaan1978

    Pulled Pork 1e

    Totaal heeft het vlees 6,5 uur op het vuur gelegen, dus ging vrij rap. Dome temperatuur zat rond de 120-130 graden. Daarna ruim uur laten rusten en daarna gepulled. Na 7,5uur had ik het op n broodje kunnen doen maar was nog vroeg, dus heb het nog 1,5 uur warm gehouden.
  4. Bastiaan1978

    Pulled Pork 1e

    Vandaag stond pulled pork op t programma. Afgelopen woensdag de ruim 2kg procureur uit de vriezer gehaald om in de koelkast te laten ontdooien. Gisteravond voorzien van een rub (Allpurpose) en ingepakt in vershoudfolie. Vanmorgen om 07:00 uur de bastard opgestookt naar 120grdn. Drie kwartier...
  5. Bastiaan1978

    Even voorstellen

    Hallo allemaal, Mijn naam is Bas en ik woon in Amersfoort. Sinds vorig jaar zomer ben ik de trotse bezitter van een Bastard Large. Daarvoor jaren gewerkt met een Weber MST 57cm. Ik ga graag met vleesgerechten in de weer. O.a. spareribs, pulled pork, ribeye (reverse sear), smashburgers maak ik...
Terug
Bovenaan Onderaan