BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door barts

  1. B

    Fotowedstrijd december 2016 "Cast Iron"

    Gaat hem helaas niet worden deze maand  :blush:
  2. B

    Kies hier de winnaar van de fotowedstrijd, oktober "herfstkleuren"

    Mijn plicht weer gedaan  ;)
  3. B

    Gestoofde runderlapjes met pompoen, dadels en zoete aardappel puree uit de DO.

    Ziet er top uit Urs foto kan zo aan de muur  :) En of het smaakt of niet lekker belangrijk het is een fotowedstrijd geen smaakwedstrijd  :P
  4. B

    1st Dutch Oven Cook-Off Renswoude, 29-10-2016

    Mooi impressie van een mooie dag :D
  5. B

    Triple-T beginners team

    Bedankt voor het proeven en tips/advies  ;)
  6. B

    Eerste BCC!

    Lekker hoor en gefeliciteerd met je eerste stickert  :D
  7. B

    Mosselen van de Q

    Ziet er goed uit Rick. Heb ze afgelopen week toevallig ook gemaakt. De paar die bijna niet open gingen heb ik direct gedaan, ga dit de volgende keer dan ook met alle mosselen doen :D
  8. B

    Eerste keer Brisket (Whole packer)

    Eindelijk Rick :) gefeliciteerd met je sticker ;) Verstuurd vanaf mijn E6653 met Tapatalk
  9. B

    Coleslaw/Koolsla van Dominique

    Heb hem met rodekool gemaakt. Smaakt  ook super en ziet er mooi uit, al zeg ik het zelf [emoji2]
  10. B

    Hoe de HM auber blower op een BGE

    Dat staat op de 1e post van nosmo over ronde 8 HM Verstuurd vanaf mijn GT-I9300 met Tapatalk
  11. B

    Hoe de HM auber blower op een BGE

      ;)
  12. B

    Nieuwe rub by Jord

    Dat vond ik ook apart normaal houden ze de recepten wel "zichzelf"
  13. B

    Kies hier de winnaar voor de fotowedstrijd, juni "ge-pulled"

    Gefeliciteerd Sander! Verstuurd vanaf mijn GT-I9300 met Tapatalk
  14. B

    Himalayan Salt Plat Brick Chicken

    Buiten dat ie wat platter was geen idee was de eerste keer met deze rub. Verstuurd vanaf mijn GT-I9300 met Tapatalk
  15. B

    Kies hier de winnaar voor de fotowedstrijd, juni "ge-pulled"

    Gestemd :) Verstuurd vanaf mijn GT-I9300 met Tapatalk
Terug
Bovenaan Onderaan