Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
De eerste keer is altijd spannend. Hoe vaker je het maakt, hoe leuker het wordt. En een goede training om de temperatuur te beheersen
Verstuurd vanaf mijn SM-F731B met Tapatalk
Ik heb er vorig jaar een gekocht en teruggebracht. Vond het niet om aan te zien. Ze zullen gerust goed werken, maar het oog wil ook wat.
Verstuurd vanaf mijn SM-F731B met Tapatalk
Helemaal gelijk, grote stukken vlees op de bbq hebben wel mijn voorkeur. Meestal pulled pork. Ik heb wel een een kleine brisket gemaakt in het verleden (vandaar mijn badge) maar dit jaar moet er nog een stuk komen van zeker 6 kg.
Verstuurd vanaf mijn SM-F731B met Tapatalk
Welkom Kees, dat is al een aardige verzameling die je hebt staan! we zien graag je bereidingen verschijnen, zodat we (zoals Cherrywood al zegt) nog wat van je kunnen leren
Helaas "gewoon" om 5 uur opstaan zou mijn keuze zijn. Warm houden is makkelijk te doen met wat folie, handdoeken en een koelbox. Temperatuur verhogen zou ik niet doen, kans op uitdrogen en voor de interne temperatuur weinig invloed.
Verstuurd vanaf mijn SM-F731B met Tapatalk
Heerlijk. Moet ik ook nog maken, staat op mijn to-do lijst voor dit jaar. Dit is weer een inspiratie om het snel te gaan maken
Verstuurd vanaf mijn SM-F731B met Tapatalk
Mooi resultaat. Mag je trots op zijn! Elk stuk vlees is anders. Vantevoren kan je niet inschatten hoe lang het nodig heeft helaas.
Verstuurd vanaf mijn SM-F731B met Tapatalk
Wow top resultaat! Bedankt voor de credits, was niet nodig geweest. Daarvoor zit ik (en vele anderen) hier op het forum.
Eet smakelijk en tot de volgende bereiding!!
Verstuurd vanaf mijn SM-F731B met Tapatalk
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.