Beef en Steak

Recente inhoud door Bart1978

  1. Bart1978

    Fotogame; Close-up; Chickenwings

    ziet er super uit. Sinds kort ben ik ook verslingerd aan de wings. Vraagje: krijg je na het marineren het vel nog krokant gebakken? Tot nu toe heb ik ze alleen met een dry-rub gemaakt, maar wil ze zeker nog eens in de pekel leggen om ze NOG malser te krijgen, maar het krokant vel is voor mij wel...
  2. Bart1978

    Introduction message

    Welcome on the forum Dirk, I can't wait to see some real Afrikaanse braai recipes!
  3. Bart1978

    Grillvriend voorgesteld

    Welkom Dick, mooi dat je zo werk en hobby kan combineren. Veel plezier hier!
  4. Bart1978

    Voorstellen

    welkom Jan Willem. Veel plezier hier en veel inspiratie!
  5. Bart1978

    Voorstellen

    gefeliciteerd met je nieuwe aanwinst! laat je de weber er naast staan? het zal je verbazen hoe nuttig die nog kan / zal zijn!!
  6. Bart1978

    Master touch of premium

    Ik heb slechte ervaring met de diffusor plate van de Weber. Doordat deze enkel wandig RVS is, zorgt hij voor best veel stralingswarmte waardoor het vlees aan de onderkant toch snel te hard gaat. Dit weekend had ik burgers op de Weber (Summit, dezelfde diffusor plate) liggen maar door het vet op...
  7. Bart1978

    Even voorstellen.....

    Welkom Job, nu al een goede inspiratie voor de overige leden zo te lezen !
  8. Bart1978

    Rookhout, opschalen bij meer vlees ?

    ik zou hetzelfde doen als bij je test. Het vlees is per stuk niet veel groter, en de rook gaat wel om de drie stukken heen. Daarbij maakt het naar mijn idee niet uit of je 1 stuk, 3 stukken of 20 stukken hebt liggen. De rook komt overal tussen zolang je de stukken niet op elkaar stapelt.
  9. Bart1978

    Voorstellen

    bij deze officieel welkom Maarten. veel leesplezier en inspiratie!
  10. Bart1978

    Weber 'full-size plancha'

    Weber bbq's zijn ook ge-emailleerd, ik maak hem schoon met een plamuurmes en staalborstel, na 6 jaa nog geen problemen mee. Mijn Creusetpannen net zo, gewoon met metalen bestel er in, zolang je niet op de bodem slaat geen probleem, ik gebruik die pannen ookk al jaren. Bij de plancha van Weber...
  11. Bart1978

    Beercan chicken

    meteen inspiratie voor morgen. Bedankt!! Hier gaat ook een kippetje zitten.
  12. Bart1978

    Even voorstellen!

    Welkom Michel, je bent al lekker aan het proberen lees ik. er zijn hier genoeg tips te vinden en als je vragen hebt, stel ze gerust! Je gaat veel plezier beleven aan je Weber!
  13. Bart1978

    Begin van de buiten keuken

    niet te tillen?? dat had ik niet verwacht... prachtige buitenkeuken gaat dit worden, benieuwd naar het eindresultaat!
  14. Bart1978

    Even voorstellen

    Welkom Jeroen, ik voel me ook wel een beetje aangesproken, net als MamaJolijn ... op een Weber kan je prima "echt" barbecueen! Maar buiten dat, veel plezier hier op het forum en voor tips kan je altijd een berichtje sturen. tips: laat de Weber erbij staan als je een kamado hebt, je zal je...
  15. Bart1978

    Eerste run op mijn Pellet Smoker, Pulled Pork!

    ziet er top uit. zal zeker ook gesmaakt hebben.
Terug
Bovenaan Onderaan