Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Welkom Geoffrey! Dat leren hier gaat zeker lukken. met de Weber heb je een zeer complete barbecue waar je vrijwel alles op kan maken waar hitte voor nodig is.
Lekker lezen en zoeken op het forum en als je vragen hebt gewoon een nieuw topic starten en binnen no-time heb je een aantal antwoorden...
prachtig! Paella blijft een van mijn favoriete gerechten op de bbq. Zeker om eens wat anders bezig te zijn met het vuur. De aangekoekte bodem is perfect, de goudgebakken rijst in deze laag heet in Spanje de Soccarat en wordt daar beschouwd als teken van de perfecte bereiding van Paella.
Wat mij te binnen schiet is om na zoveel jaar eens te kijken of je ventilatie schuiven onderin nog goed aansluiten en of ze nog in de juiste stand staan. Ik heb bij mijn de aanschaf van mijn Weber Summit in het begin erg lopen vloeken dat het niet werkte, tot ik er achter kwam dat de stand van...
Low en slow gaat perfect op de Weber. er is inderdaad genoeg op internet te vinden hier over. Zelf al meerdere malen bereidingen van +10 uur op de Mastertouch gemaakt.
Deze tafel grill is wel weer perfect om je sate op af te grillen, pitabroodjes te roosteren of andere heerlijkheden hot & fast...
Ik begin standaard veel te vroeg. Gaar kijken gaat je nooit lukken. Warm houden is eenvoudig en geeft je ruimte voor een ander gerecht. Tijdens een workshop eens een steak geproefd die al ruim 5 uur in een oven van 60 graden lag (bleek achteraf) was niets op aan te merken. Andersom kan je bij...
Mijn keuze zal altijd de grootste zijn. Je zal nooit problemen met te veel ruimte hebben maar eerder ruimte te weinig als je de FT6 kiest.
En als je hem op je deflectorplate wil zetten zou ik zonder pootjes nemen. Dan komt de warmte beter door en krijg je geen puntbelasting op je steen, dit zou...
Jammer dat het niet gelukt is zoals je bedacht had, maar uiteindelijk leer je van fouten het meeste!
Trek je plan voor volgende keer, gebruik de tips die hier boven staan en volgende keer ga je zeker meer succes hebben.
gelukkig was je vlees nog te redden.
mooi resultaat! mijn (beperkte) ervaring met Gas is juist dat de temperatuur perfect te regelen is. bij mijn barbecook moest ik een klein stukje hout onder het deksel leggen om op de laagste stand met 1 brander laag genoeg te komen om pulled pork te maken. Als ik die instelling eenmaal had, kon...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.