BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Bart1978

  1. Bart1978

    Pulled pork

    De eerste keer is altijd spannend. Hoe vaker je het maakt, hoe leuker het wordt. En een goede training om de temperatuur te beheersen Verstuurd vanaf mijn SM-F731B met Tapatalk
  2. Bart1978

    Welke wifi Dome thermometer?

    Ik heb er vorig jaar een gekocht en teruggebracht. Vond het niet om aan te zien. Ze zullen gerust goed werken, maar het oog wil ook wat. Verstuurd vanaf mijn SM-F731B met Tapatalk
  3. Bart1978

    Pulled pork

    Lekker!! Eet smakelijk! Verstuurd vanaf mijn SM-F731B met Tapatalk
  4. Bart1978

    Shotgun Shells

    Zien er super goed uit! Verstuurd vanaf mijn SM-F731B met Tapatalk
  5. Bart1978

    Advies pulled pork

    Helemaal goed zo. Eet smakelijk straks!! Verstuurd vanaf mijn SM-F731B met Tapatalk
  6. Bart1978

    Eerste keer brisket

    Helemaal gelijk, grote stukken vlees op de bbq hebben wel mijn voorkeur. Meestal pulled pork. Ik heb wel een een kleine brisket gemaakt in het verleden (vandaar mijn badge) maar dit jaar moet er nog een stuk komen van zeker 6 kg. Verstuurd vanaf mijn SM-F731B met Tapatalk
  7. Bart1978

    Drumsticks

    Dat laatste stukje was NSFF (not safe for forum)... maar ziet er heerlijk uit Verstuurd vanaf mijn SM-F731B met Tapatalk
  8. Bart1978

    Hallo, ik ben Kees

    Welkom Kees, dat is al een aardige verzameling die je hebt staan! we zien graag je bereidingen verschijnen, zodat we (zoals Cherrywood al zegt) nog wat van je kunnen leren
  9. Bart1978

    Advies pulled pork

    Helaas "gewoon" om 5 uur opstaan zou mijn keuze zijn. Warm houden is makkelijk te doen met wat folie, handdoeken en een koelbox. Temperatuur verhogen zou ik niet doen, kans op uitdrogen en voor de interne temperatuur weinig invloed. Verstuurd vanaf mijn SM-F731B met Tapatalk
  10. Bart1978

    Eerste keer brisket

    Heerlijk. Moet ik ook nog maken, staat op mijn to-do lijst voor dit jaar. Dit is weer een inspiratie om het snel te gaan maken Verstuurd vanaf mijn SM-F731B met Tapatalk
  11. Bart1978

    Pulled Pork

    Mooi resultaat. Mag je trots op zijn! Elk stuk vlees is anders. Vantevoren kan je niet inschatten hoe lang het nodig heeft helaas. Verstuurd vanaf mijn SM-F731B met Tapatalk
  12. Bart1978

    Bacon bom

    Ziet er heerlijk uit. En morgen PP er achteraan.... ik ben jaloers. Verstuurd vanaf mijn SM-F731B met Tapatalk
  13. Bart1978

    MOINK ballen proberen

    Lekker hoor. Van moinkballen maak ik altijd te weinig.... Verstuurd vanaf mijn SM-F731B met Tapatalk
  14. Bart1978

    Broodje pizza

    Lekker man! Goed idee. Verstuurd vanaf mijn SM-F731B met Tapatalk
  15. Bart1978

    16,5 uur Boston Butt

    Wow top resultaat! Bedankt voor de credits, was niet nodig geweest. Daarvoor zit ik (en vele anderen) hier op het forum. Eet smakelijk en tot de volgende bereiding!! Verstuurd vanaf mijn SM-F731B met Tapatalk
Terug
Bovenaan Onderaan