Beef en Steak

Recente inhoud door Barbeduke

  1. Barbeduke

    Brisket trim advies

    Het trimwerk was uiteindelijk best aardig denk ik zo. Helaas kreeg ik tijdens de bereiding de temp niet goed onder controle en heeft hij helaas te lang te heet gestaan. Ik ben vergeten fotos te maken van het snijden en de burned ends. Maar hieronder de fotos die ik wel nog heb. De smaak van de...
  2. Barbeduke

    Brisket trim advies

    Ik heb er nog eens de helft afgehaald. Moet maar goed zijn. Hij ligt nu in de koeling rustig te wachten. Ik zal een fatsoenlijke reportage posten.
  3. Barbeduke

    Brisket trim advies

    Had enkele filmpjes bekeken, waaronder ook eentje van meat church - maar niet deze. Zal hem zodadelijk eens bekijken. Thanks!
  4. Barbeduke

    Brisket trim advies

    Hallo allemaal, ik ben mijn eerste brisket aan het trimmen, die mag komende nacht op de Kamado. Het is een behoorlijk stuk +/- 7kg en ik heb er nu ong 750 gram afgehaald. Dat vind ik op basis van de research nog niet eens heel veel, en vraag me dan ook af of ik te zuinig ben. Ik heb nu...
  5. Barbeduke

    Eerste keer Joetisserie

    Weet niet wat je wisselende berichten zijn, maar bij mij past de ring goed. Ik zag wel rook ontsnappen waar ik normaliter geen rook wil zien (tussen het vilt), maar het was donker en ik kon niet helemaal goed zien waar het vandaan kwam. Daarnaast zitten er in die ring gewoon gaten waar de spies...
  6. Barbeduke

    Eerste keer Joetisserie

    Heerlijk die kip van de gril. Ik heb van de week die van LetzQ in gebruik genomen op mijn KJ3. Volgens mij zijn er geen tot nauwelijks verschillen met de Joetisserie.. op basis van wat ik gezien/gelezen heb. Beste kip van de Joe tot nu toe.
  7. Barbeduke

    BBQ Festival share plate en voor het 🐮

    Dat ziet er toch fantastisch uit. Zal wel wat planning aan vooraf gegaan zijn ;). Heel indrukwekkend
  8. Barbeduke

    🐄 + 🐖 =

    Ik moet dit echt weer eens heel snel gaan maken.. wat ziet dat er weer heerlijk uit
  9. Barbeduke

    Lamsnek / lamsprocureur

    Ik had nog lamsnek van een halve kilo in de vriezer liggen, met het idee om dat ooit als stoofvlees te gebruiken. Echter, omdat er deze week nog niks van BBQ was gekomen, er uiteindelijk voor gekozen om deze op de KJ te bereiden. Op internet niet zo heel veel gevonden, dus het was een beetje...
  10. Barbeduke

    Eerste keer pulled pork

    Nou dat ziet er heerlijk uit. En het leuke is, dat je het gewoon nog veel vaker kan gaan proberen, en dat is echt geen ramp 😋
  11. Barbeduke

    Buikspek Babi pangang style

    Wow, dat ziet er heerlijk uit. Die ga ik zeker binnenkort eens proberen!
  12. Barbeduke

    Keuze nieuwe kamado

    Je kan misschien even informeren bij https://www.probbqshop.nl/ in Velp. Bij deze vriendelijke broers heb ik mijn KJ3 gekocht. De monolith staat bij ze op de website, maar ik kan me niet meer herinneren of ze Monoliths in de showroom hadden staan.
  13. Barbeduke

    Boerenkool stamppot met buikspek 😋

    Haha, mooi bordje.. ik zie geloof ik wel ergens de boerenkool :)
  14. Barbeduke

    Schweinehaxe

    Je ziet het hier niet vaak voorbij komen, maar het is een heerlijk stuk vlees. Moet ik ook weer eens maken. Ziet er heerlijk uit, bedankt voor de inspiratie!
  15. Barbeduke

    Voorstellen

    Welkom Henri!
Terug
Bovenaan Onderaan