Beef en Steak

Recente inhoud door baconstrips

  1. baconstrips

    Smash burgers

    Ja, precies. Nog ff oefenen. Green egg staat binnen en niet op wieltjes. Dus een beetje laag voor me. Deksel gaat ook niet supervers open van BGE. En ik wilde het snel doen ivm de afzuigkap. Gewoon nog eens maken. Beetje harder duwen. Ovenhandschoen en op de spatel douwen klinkt top.
  2. baconstrips

    Smash burgers

    Ja, met de spatel toch mwa... Tips voor zo'n smasher?
  3. baconstrips

    Hallo!

    Of gewoon meer briketten gebruiken.
  4. baconstrips

    Smash burgers

    Burgers van de plancha. De volgende keer zou ik ze nog platter willen. De balletjes dus ik gedraaid had trokken toch wat terug... Wel heerlijk hoor.
  5. baconstrips

    Plancha plaat gekregen

    Nog suggesties om van de plancha te maken? Morgen ff smash burgers. Die stonden vandaag op de planning, maar we gingen bij de buren bbqen XD
  6. baconstrips

    Plancha plaat gekregen

    Voor mijn verjaardag een halve plancha gekregen van mn liefje. Tijd om die even in te wijden met wat bavette. Verder mais en friet. Lekker hoor! En vlug klaar ook. Nu al zin om heel de winter te blijven bbqen
  7. baconstrips

    Ribbels

    Klei Kleine chef is dol op de frieten.
  8. baconstrips

    Ribbels

    Ribbels. Lekker thuiswerkdagje vandaag. Ribs. Rub aangelegd met suiker ivm zout. 3 2 1 methode. Ingepakt met boter, suiker en cola. Afgelakt met bbqsaus van de foto.
  9. baconstrips

    Is het vlees nog goed?

    Zonde. Wellicht had je nog wat kunnen bereiden toen je het op kamertemperatuur gekomen vlees ontdekte. Maarja, veiligheid voor alles.
  10. baconstrips

    Lekker kippie

    Hoe heb je de kip gemaakt? Direct of indirect? Welke temperatuur?
  11. baconstrips

    BBQ workshop

    Ik kan er naast zitten hoor. Ik dacht dat de monolith ook premium geprijsd was. Maar ik ga niet meer overstappen.
  12. baconstrips

    Eerste keer brisket - wat een aanrader

    Dat leest heerlijk weg! Mooi verslag, goede foto's en het zal vast heerlijk gesmaakt hebben. Ik ben ook benieuwd naar je aardappelsalade. Heb je daar een foto van?
  13. baconstrips

    BBQ workshop

    Ik vind de monolith ook prachtig, maar bijna net zo duur als BGE. Om die reden dus toch groen gekozen. Paola, wat heb je heerlijk gebbqd!
  14. baconstrips

    Tomahawk

    Reverse sear. Om lage temperatuur, 120 graden, tot kern 46. Dan opstoken en op gietijzer afsissen.
Terug
Bovenaan Onderaan