Beef en Steak

Recente inhoud door arjandeviking

  1. arjandeviking

    1e brisket

    Totaal 15 man over de vloer, En dat waren niet de "standaard" eters😅
  2. arjandeviking

    1e brisket

    Gisteren mijn 1e brisket bereid, Ingespoten met het eigen vet nadat ik het had gesmolten en gezeefd. Zout peper en beetje knoflook, dus een basic rub. Nachtje in de koelkast. Kamado opgestookt tot 150° Half 9 de brisket erop, met 4 blokjes eiken en 1 kers. Half 1 was de korst redelijk droog en...
  3. arjandeviking

    Platte Brisket

    2-11-25? Das toch nog mooi optijd?
  4. arjandeviking

    Platte Brisket

    Het lijkt vrij mager, niet teveel vet op de bovenzijde. Hij gaat op de kamado joe. En mijn voorkeur zou uitgaan naar hot and fast. Maar zoek toch de "foolproof" manier. Bij deze de foto's, Heb m net uit de vriezer gevist.
  5. arjandeviking

    Platte Brisket

    Goedemiddag allen, Ik heb hier een vrij platte whole packer liggen. 6.5 kilo brazilian hilton. Geen idee meer waar hoe en wat ik er aan kom. Nu komen van t weekend 15 man eten, en heb kip op t menu. Maar die brisket wil ik ook wel eens klaarmaken. Als t dan rete droog is, dan is er sowieso...
  6. arjandeviking

    Warm gerookte worst

    Ziet er goed uit!
  7. arjandeviking

    net lid

    Welkom!
  8. arjandeviking

    Black Friday aanbiedingen

    https://www.alternate.nl/Kamado-Joe/Kettle-Joe-houtskoolbarbecue/html/product/1687917 250 euro bij alternate.
  9. arjandeviking

    Berkshire schouder ribben

    Ziet er lekker uit!
  10. arjandeviking

    Porchetta!

    Was ook echt heerlijk! Binnenkort een runder rollade proberen.
  11. arjandeviking

    Porchetta!

    Met maar één kilo buikspek voor de bereiding was het net iets te weinig voor 3 denk ik.. Maar als je ruikt dat de bbq aanstaat ben je welkom
  12. arjandeviking

    Porchetta!

    Haha ik zal hem even aanpassen! Een sausje erbij is ook wel echt een aanrader!
  13. arjandeviking

    Porchetta!

    Ik vond 't best lastig. 1e keer iets opbinden qua vlees.
  14. arjandeviking

    Porchetta!

    Ik had een kilo buikspek met zwoerd, En na diverse malen Oosters, Parijs en probeersels toch eens een porchetta geprobeerd. Gebaseerd op het recept van noskos. Avond van tevoren geprikt, gezout, en baking soda erop. Nadat ik de porchetta 3,5 uur op de bbq had gehad was de kerntemperatuur 70°...
  15. arjandeviking

    Even voorstellen

    Welkom. Genoeg te lezen hier!
Terug
Bovenaan Onderaan