Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Met kerst is er bij ons in de familie weer een groot familiediner met 12 man (en een vegetariër). Vorig jaar was het bij ons en was de beenham van mijn Bastard een groot succes. Nu mag ik dit jaar weer het vlees verzorgen met de hindernis dat er ter plekke geen bbq is. Wie heeft tips over...
Paradise by the dashboardlight. ☺️ Of is die grap al vaker gemaakt? Gewoon simpel met bbq rub, Italiaanse kruiden,sjalotje, knoflook, ei, paneermeel en aflakken met Noskos bbq saus. Indirect op rookplankje van eiken
Met de Kerst wil ik een beenhammetje op de kamado maken. Gewoon simpel met een rub en een glace van honing-mosterd. De beenhammetjes die je in de supermarkt koopt zijn vaak al gepekeld maar deze komt vers van mijn favoriete slager en is niet gepekeld. De rub bevat sowieso zout dus dan is pekelen...
Vandaag pulled pork gemaakt. Tweede keer en deze keer was het net ff wat minder makkelijk uit elkaar te trekken. Alles ging volgens boekje maar toch net ff wat minder makkelijk te ’pullen’. Iemand nog tips? Methode: eerste 5 uur op 120 graden. Kerntemperatuur 70. Daarna glaze bbqsaus en nog 2...
Beetje rare vraag maar ik stel hem toch. Sinds twee maanden ben ik in het bezit van een Bastard Large. Inmiddels zo enthousiast dat ik het heb aangedurfd om voor de (11!!) collega’s van mijn vrouw zaterdag een bbq avondje te organiseren 😰. Iemand tips hoe je zoiets aanpakt zodat het lijkt alsof...
Waar zal ik beginnen. Vandaag een mooie dag om te experimenteren. Eerst de Jalapeño cheddar meatballs van Nasq gemaakt en daarna een experiment met paprika gevuld met laagjes rode rijst en laagjes gehakt. Experimenten geslaagd kan ik wel zeggen al was het wat veel voor drie personen. Vooral de...
Slechte dag op bbq gebied voor mij. Spiksplinternieuwe Inkbird gaf geen sjoege meer, terug moeten sturen. Bestelde thermapen one volgens PostNL bezorgd in brievenbus, niet dus 😡. Uit frustratie maar een procureur gehaald bij mijn favo slager. 2,5 kilo schoon aan de haak. 1 kg. gebruikt voor...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.