Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
De bedoeling is wel om het (redelijk) dicht te kunnen maken, ik bbq het hele jaar door, maar heb een hekel aan kou 😉
momenteel heb ik alleen een KamadoJoe, maar hoop in de toekomst nog een bbq toe te voegen. M’n bbq meubel is van Douglas…
Begin volgend jaar ga ik een mancave bouwen. Aangezien er nu nog niets staat wil ik graag wat advies van jullie zoals; ideale maten (ik zit zelf te denken aan 4x5m of 6x3m), materiaal keuze (Douglas?), wat op de vloer (tegels, houten vlonder, beton?). Ik hoop dat jullie je ervaring willen delen...
Ik heb de laatst niets ingespoten maar wel elk uur gesprayed (appelsap en appelciderazijn ). Vergelijkbaar gewicht duurde zo'n 16 uur in totaal (niet ingepakt). Suc6 ermee, heb geduld....
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Je kunt ook naar Dussen gaan, (iets met luxe buitenleven). Die heeft zowel Green Egg, Kamadoe Joe, Black Bastard en de Primo staan. Ik ben ook langsgeweest en heb de Kamadoe Joe Classic II gekocht. Prima service van die zaak.
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Is er een specifieke reden dat je naar de "min's" kijkt? Ik twijfel zelf ook nog tussen mini en medium/large (meeste tijd bbq'en we saampjes, soms tot 7-8 personen)
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Ik zag op o.a. FaceBook dat er "reparatiekits" verkocht worden, rond 12,95?. (Weet niet of ik de naam van die zaak mag posten, stuur anders een PB en ik geef je de naam van de zaak waar ik ze gezien heb).
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.