Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik dacht mij, afgezien dat het blijkbaar niet heet genoeg was, redelijk aan de instructie op deze site had gehouden [emoji2369] https://www.bbq-nl.com/rib-roast/. Heb zeker wel afgegrilt maar zoals gezegd niet heet genoeg.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Ok, het lijkt erop dat er twee zaken niet goed zijn gegaan.
1. Ik had in eerste instantie de rooster temperatuur beter moeten volgen ipv de dome temperatuur.
2. Voor een medium eindproduct moet de interne temperatuur iig hoger zijn dan 40 graden.
Heb ik nog een vervolgvraag; Plaats ik mijn...
Vandaag voor het eerst een low en slow sessie gedaan op mijn Weber ketel bbq. Het te bereiden braadstuk was een Ribeye van een goede kilo. Ik heb de kokosbriketten volgens het snake principe op het rooster gelegd (circa 25 stuks in 2 rijen met 1 er bovenop). Daarna met de bbq starter een tiental...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.