Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Nou, bij deze dan!
En apart nog een paar boutjes erop!
Kortom...deze meatball onion bombs zijn een blijvertje!
En de bouten hebben we nog nooit zo lekker gegeten als deze. :)
Op zoek naar inspiratie voor de BBQ vanavond kwam ik deze tegen. Tegelijk stemmen voor vanuit het thuisfront.
Dus zo meteen maar ingredienten in huis halen. Reuze benieuwd!
Heb er zin an! :P
Thanks allemaal.
Inderdaad het doormidden snijden was geen handige actie. Had beter moeten weten.
Maar goed, stickertje is leuk, klaarmaken was leuk om te doen en daarbij smaakte het ook nog goed.
Op naar de volgende run. :D
Even afstoffen met een goede reden... ;)
Na veel aandringen is het eindelijk gelukt om nu ook officieel Gold dealer van Weber te zijn.
Nog meer reden en mogelijkheid om veel mensen enthousiast te maken voor de "next step" bbq'en.
Zeker geen draadje kapen hoor. ;)
Prima idee trouwens ook om de ring aan het rooster vat te zetten. Die vind ik verhoudingsgewijs best aan de grote kant.
Als we dan toch bezig zijn... wat vinden jullie hiervan dan?
Lees toch met enige verwondering de ervaringen met de Weber briketten.
Zelf gebruik ik deze al een paar jaar naar tevredenheid. Zowel voor korte als lange sessies. (Kan ook zijn wat je gewend bent natuurlijk)
Ondanks dat wilde ik toch ook eens andere briketten proberen o.b.v. de ervaringen van...
Nu met de nieuwe aanwinst (de WSM 57) wordt de stek steeds completer.
WSM meteen voorzien van wielen zodat ie makkelijk(er) te verplaatsen is.
De OTP toch maar weer uit de tafel gehaald. Is toch makkelijker werken. Blad maar weer dicht maken.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.