Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Bij mij duurt het ook meestal 12u voor een pulled pork. De prikker test heeft vaak een hogere kerntemperatuur nodig, zoals bij jezelf. (Ook wat afhankelijk van je temperatuur in de BBQ zelf)
En als er een iets is dat ik geleerd heb op dit forum, BBQ boeken en zelf overschotten te hebben, je kan...
Onder het mom van stelen met je ogen... eerst en vooral prachtig eindresultaat![emoji847] Dit project deed met alvast veel inspiratie op. Wel een vraagje. Zal deze bar/kookeiland onder een afdak staan?
Want ik zie dat je met multiplex platen werkt. Ook al is dit geschilderd, niet het beste...
Je kan in je wsm waarschijnlijk een stuk of 4 WGA 's kwijt? Is de vrouw, en de kinderen ook tevreden [emoji3166]
Verstuurd vanaf mijn Nokia 7 plus met Tapatalk
Hoe zouden jullie een varkenskroontje maken, ik lees verschillende zaken: low en slow op 110° of toch hoger op 160°?
Gwn een rub er op, of eerst insmeren met mosterd met provencaalse kruiden?
Choices choices .... [emoji851]
Verstuurd vanaf mijn Nokia 7 plus met Tapatalk
Alle campeerders onder ons hebben net een mooie challenge ontvangen! Ik ben alvast een van hen.. proficiat!
Verstuurd vanaf mijn Nokia 7 plus met Tapatalk
Srr, geen bewijzen deze keer [emoji854] maar de Cuban sandwich op basis van noskos vind ik eig beter dan de standaard broodjes pp [emoji1786] De vorige keer heb ik het gedaan met Panini broodjes. Bij gebrek daar aan deze keer met standaard sandwiches. Ook wel geslaagd eig [emoji2958]
Mosterd...
Hoe snijd je het vlees als ik vragen mag? Een procureur in lapjes op de spit. En hoe dan voor de broodjes? Laten draaien op de rotiserie en telkens de buitenkant afsnijden? Of er volledig afhalen op een bepaalde kerntemperatuur?
Verstuurd vanaf mijn Nokia 7 plus met Tapatalk
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.