Beef en Steak

Licht gerookte Vitello Tonnato - voorgerecht

Vandaag met schoonbroer en zus van mijn vrouwπŸ™„πŸ™‚πŸ˜€ de restanten van gisteren opgegeten.
Nu wel snel een foto
gemaakt.

IMG_20220710_165347.jpg
 
Mijn vrouw wil geen 'kind'vlees eten. Kan de kalfsmuis vervangen worden door iets van de volwassen mama van dat kalf?
 
Ik zou dezelfde bereiding ook met een varkenshaasje durven proberen.
 
- schop- Heel lekker recept dit. We gaan hem gewoon weer maken dit jaar :giggle:
 
Ik ook! Dikke tip, als je die halve kalfsmuis over houdt? Gewoon in vacuum en dan in het vriezertje. Jaar later opsnijden en smullen maar! Alleen wel weer even verse tonijnsaus maken! πŸ˜‰
 
Ik ook! Dikke tip, als je die halve kalfsmuis over houdt? Gewoon in vacuum en dan in het vriezertje. Jaar later opsnijden en smullen maar! Alleen wel weer even verse tonijnsaus maken! πŸ˜‰
πŸ˜… gelukkig zijn er dus meer die dat doen. Werd raar aangekeken toen ik dat een maand geleden deed 🫣
 
Fantastisch! Ik maakt de vitello op de traditionele manier maar nu wil ik ook op deze manier proberen. Nice work!
 
Wij schrijven alles in boekje wat erin gaat.
Per schuif en telkens met datum.
Nooit zoeken, snel overzicht wat er nog g in zit.
 
Wij schrijven alles in boekje wat erin gaat.
Per schuif en telkens met datum.
Nooit zoeken, snel overzicht wat er nog g in zit.
Zo strak hebben wij het thuis nog niet geregeld. Wordt wel tijd.......
 
Terug
Bovenaan Onderaan