Beef en Steak

Smash burgers

 
 
 

baconstrips

Stoker
Berichten
486
Burgers van de plancha.

De volgende keer zou ik ze nog platter willen. De balletjes dus ik gedraaid had trokken toch wat terug...

Wel heerlijk hoor.

1000072695.jpg
1000072696.jpg

1000072697.jpg

1000072698.jpg
 
Het zijn SMASH burgers, geen zachtjes een beetje plat duwen burgers... douwen ouwe!
Ja, met de spatel toch mwa...

Tips voor zo'n smasher?
 
Ja, met de spatel toch mwa...

Tips voor zo'n smasher?
RVS Metseltroffel of plakspaan.
1758054466330.png


ik gebruik gewoon mijn hamburger spatel en druk die met een de andere hand ( en bbq handschoen) zeer stevig aan.

Of een "echte"van de BBQ winkel.
 
RVS Metseltroffel of plakspaan.Bekijk bijlage 80551

ik gebruik gewoon mijn hamburger spatel en druk die met een de andere hand ( en bbq handschoen) zeer stevig aan.

Of een "echte"van de BBQ winkel.
Ja, precies. Nog ff oefenen. Green egg staat binnen en niet op wieltjes. Dus een beetje laag voor me. Deksel gaat ook niet supervers open van BGE. En ik wilde het snel doen ivm de afzuigkap.


Gewoon nog eens maken. Beetje harder duwen. Ovenhandschoen en op de spatel douwen klinkt top.
 
Beetje draaien en bewegen met de spatel terwijl je duwt helpt ook nog.
 
Ik gebruik mijn WGA met Grill grates hiervoor graag!
 
Deksel gaat ook niet supervers open van BGE.
Ik zou je eggspander ook draaien dat je lekker vooraan werkt. waarom zou je met je rechter arm over de directe zone hangen als je ook gewoon je voorste helft de plancha kan doen? kan je overal beter bij!

Dat gezegd, schitterend glanzend eitje, ik had m nog niet gezien. proficiat nog met de aankoop!
 
Ik zou je eggspander ook draaien dat je lekker vooraan werkt. waarom zou je met je rechter arm over de directe zone hangen als je ook gewoon je voorste helft de plancha kan doen? kan je overal beter bij!

Dat gezegd, schitterend glanzend eitje, ik had m nog niet gezien. proficiat nog met de aankoop!
Goede tip!
 
Terug
Bovenaan Onderaan