- Berichten
- 487
Al een paar x mislukte uiensoep dus raad en daad gevraagd bij een kennis die kok is en t kwam allemaal op mn geduld aan.
Uien bruin laten worden duurt blijkbaar ff
Dus bij de Turk giga uien gehaald en in plakken gesneden en deze eerst op directe hitte een paar x omgedraaid om wat kleur en smaak op te pakken
De Dutch oven d’r bij en wat tijm en boter in de pan samen met twee teentjes knoflook.
Lekker laten pruttelen,en dan lepel bloem er bij en ff mee laten bakken.
Dan t leuke gedeelte er bij,een flinke scheut port!
Uiteraard de Bouillon van rund er bij en lekker laten doortrekken tot het wat indikt.
Geen beschuitje kaas aangezien ik niet weet wat de soepkommen in de bbq doen.
Nog een paar laurierblaadjes smaak af laten geven en eet smakelijk op deze doordeweekse maandag
Uien bruin laten worden duurt blijkbaar ff

Dus bij de Turk giga uien gehaald en in plakken gesneden en deze eerst op directe hitte een paar x omgedraaid om wat kleur en smaak op te pakken
De Dutch oven d’r bij en wat tijm en boter in de pan samen met twee teentjes knoflook.
Lekker laten pruttelen,en dan lepel bloem er bij en ff mee laten bakken.
Dan t leuke gedeelte er bij,een flinke scheut port!
Uiteraard de Bouillon van rund er bij en lekker laten doortrekken tot het wat indikt.
Geen beschuitje kaas aangezien ik niet weet wat de soepkommen in de bbq doen.
Nog een paar laurierblaadjes smaak af laten geven en eet smakelijk op deze doordeweekse maandag