harmless85
Sprokkelaar
- Berichten
- 32
Us sukade,
Normaal bereidde ik deze( toen ik nog als kok werkzaam was) op 125 graden in de oven.
Nu geprobeerd op de bastard ,
Gesplit( halve platesetter gebruikt.
Deze eerst aangegrild, toen met thermometer in op de platesetter.
Gegaard tot 52 intern toen even rusten in butcher paper
Temp dome ongeveer 180 graden.
Ook nog even wat gambas in de skillet.
Gaarheid/cuisson ben ik tevreden over.
Tja en het vlees , dat is echt piszacht.
Dikke aanrader!
Normaal bereidde ik deze( toen ik nog als kok werkzaam was) op 125 graden in de oven.
Nu geprobeerd op de bastard ,
Gesplit( halve platesetter gebruikt.
Deze eerst aangegrild, toen met thermometer in op de platesetter.
Gegaard tot 52 intern toen even rusten in butcher paper
Temp dome ongeveer 180 graden.
Ook nog even wat gambas in de skillet.
Gaarheid/cuisson ben ik tevreden over.
Tja en het vlees , dat is echt piszacht.
Dikke aanrader!