Hoi Allemaal,
Een nieuweling in Kamado wereld. Ik ben Pieter en woon in de omgeving Roemond. Sinds kort eigenaar van een Bastard VX large solo (DIY buitenkeuken is nog in aanbouw) vanwege overtuiging van vrienden die al langer bezig zijn met het bbq-en op kamado's. Afgelopen weekend mijn tweede gerecht gemaakt (eerste gerecht was Teriyaki zalm), spareribs volgens de 3-2-1 methode. Ze waren erg goed gelukt en vielen goed in de smaak.
Deze rub gebruikt
Spareribs in de rub
Na 2:45 vond ik ze al bruin genoeg.
Inpakken met boter, suiker en honing.
Resultaat na tweede stap (2 uur in folie)
Aflakken met vocht uit folie en bbq saus
Resultaat
Een nieuweling in Kamado wereld. Ik ben Pieter en woon in de omgeving Roemond. Sinds kort eigenaar van een Bastard VX large solo (DIY buitenkeuken is nog in aanbouw) vanwege overtuiging van vrienden die al langer bezig zijn met het bbq-en op kamado's. Afgelopen weekend mijn tweede gerecht gemaakt (eerste gerecht was Teriyaki zalm), spareribs volgens de 3-2-1 methode. Ze waren erg goed gelukt en vielen goed in de smaak.
Deze rub gebruikt
Spareribs in de rub
Na 2:45 vond ik ze al bruin genoeg.
Inpakken met boter, suiker en honing.
Resultaat na tweede stap (2 uur in folie)
Aflakken met vocht uit folie en bbq saus
Resultaat