- Berichten
- 418
Dit weekend stond er toevallig al een Pulled Pork op de planning. Dus dit onderwerp voor de fotowedstrijd kwam dus mooi uit.
Ik wilde het recept uit big bob gibson bbq gaan proberen. Ik had dit boek al een tijd in de kast liggen. Net als de tbsp en cups maat lepels. (ik mist de 1/8 helaas) dus lekker op de gok en oog compenseren. Erg lekker recept moet ik zeggen. Toch wel bang geweest dat het wat te zout zou zijn gezien er in de injectie niet zo zuinig naar zout gekeken wordt. (mn ogen wel, dus iets minder gedaan) En mn vrouw wou ook eens injecteren zag er zo grappig uit, en ik was eigenlijk net klaar
Toch viel het zoute erg mee. Het was weer lekker en voor herhaling vatbaar.
De Mopsaus eerst ieder half uur over het vlees bedruipt. maar vond het toch te nat blijven dus hierna ieder uur.
En toen was het zo ver. Het vlees lag op de BBQ.
Ik wilde het recept uit big bob gibson bbq gaan proberen. Ik had dit boek al een tijd in de kast liggen. Net als de tbsp en cups maat lepels. (ik mist de 1/8 helaas) dus lekker op de gok en oog compenseren. Erg lekker recept moet ik zeggen. Toch wel bang geweest dat het wat te zout zou zijn gezien er in de injectie niet zo zuinig naar zout gekeken wordt. (mn ogen wel, dus iets minder gedaan) En mn vrouw wou ook eens injecteren zag er zo grappig uit, en ik was eigenlijk net klaar

Toch viel het zoute erg mee. Het was weer lekker en voor herhaling vatbaar.
De Mopsaus eerst ieder half uur over het vlees bedruipt. maar vond het toch te nat blijven dus hierna ieder uur.
En toen was het zo ver. Het vlees lag op de BBQ.