pieter532
Tondelzoeker
- Berichten
- 6
Hoi,
Ik heb recent een Dutch oven aangeschaft en wil een tomatensaus met vlees (of gehakt( voor de pasta klaar maken op een kamado. Ik maak al vele jaren een tomatensaus in de keuken echter niet op een kamado. Om deze reden ben ik op zoek naar een recept die in ieder geval antwoord geeft op de volgende vragen.
- Laat je de deksel van de Kamado open tijdens het koken?
- Houd je de Dutch oven open of juist dicht (deksel er op)?
- Schroei je het vlees eerst dicht op de gril of doe je deze daarna in de Dutch oven?
- Op welke temperatuur werk je? Dit is lastig bij een open Kamado deksel.
En heeft iemand al eens een tomatensaus voor de pasta gemaakt?
Ik ben erg benieuwd naar andere kookervaringen.
Ik heb recent een Dutch oven aangeschaft en wil een tomatensaus met vlees (of gehakt( voor de pasta klaar maken op een kamado. Ik maak al vele jaren een tomatensaus in de keuken echter niet op een kamado. Om deze reden ben ik op zoek naar een recept die in ieder geval antwoord geeft op de volgende vragen.
- Laat je de deksel van de Kamado open tijdens het koken?
- Houd je de Dutch oven open of juist dicht (deksel er op)?
- Schroei je het vlees eerst dicht op de gril of doe je deze daarna in de Dutch oven?
- Op welke temperatuur werk je? Dit is lastig bij een open Kamado deksel.
En heeft iemand al eens een tomatensaus voor de pasta gemaakt?
Ik ben erg benieuwd naar andere kookervaringen.