- Berichten
- 2.798
Uit het boek van jord althuizen bbq birds..
Eerste die ik maak uit het boek en zeker voor herhaling vatbaar (heerlijk
).
Ranchsaus:
100g mayo
50 Mld karnemelk
100g zure room
1 tl gedroogde bieslook
1 tl gedroogde dille
1 tl gedroogde peterselie
1/2 tl uiengranulaat
1/2 tl knoflook granulaat
Pezo naar smaak
Sap van halfe
Alles goed mengen in een kom uur van tevoren zodat alle smaken los komen, bij gebruik nogmaals roeren..
8 plakken ontbijtspek
400g kippendij
Cajun rup
Olie
4 grote tortilla’s
75g Parmezaanse kaas geraspt
100g mozzarella klein gesneden.
Kamado op stoken naar 180 graden .
Grill het ontbijtspek
Daarna de kip in de olie en rup grillen naar kern 75gr
Kip en spek in repen snijden.
2 eetlepels saus op de tortilla met mozzarella.
Dan het vlees met daarop de kaas .
Geheel strak in rollen en met een prikker vast zetten.
Even grillen en klaar . Serveren met de overgebleven saus .
Was echt heerlijk
aanrader.
Eerste die ik maak uit het boek en zeker voor herhaling vatbaar (heerlijk

Ranchsaus:
100g mayo
50 Mld karnemelk
100g zure room
1 tl gedroogde bieslook
1 tl gedroogde dille
1 tl gedroogde peterselie
1/2 tl uiengranulaat
1/2 tl knoflook granulaat
Pezo naar smaak
Sap van halfe

Alles goed mengen in een kom uur van tevoren zodat alle smaken los komen, bij gebruik nogmaals roeren..
8 plakken ontbijtspek
400g kippendij
Cajun rup
Olie
4 grote tortilla’s
75g Parmezaanse kaas geraspt
100g mozzarella klein gesneden.
Kamado op stoken naar 180 graden .
Grill het ontbijtspek
Daarna de kip in de olie en rup grillen naar kern 75gr
Kip en spek in repen snijden.
2 eetlepels saus op de tortilla met mozzarella.
Dan het vlees met daarop de kaas .
Geheel strak in rollen en met een prikker vast zetten.
Even grillen en klaar . Serveren met de overgebleven saus .
Was echt heerlijk

Laatst bewerkt: