Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
De interne temperatuur mag bij de meater niet boven de 100 graden komen. Je kan een meater niet gebruiken tijdens het opwarmen van de bbq, deze zal altijd in een stuk vlees (of een ui/aardappel) gestoken moeten worden tot aan de markering op de meater probe
bedoel je omgevingstemperatuur? dit staat ieder geval op de meater website: De omgevingssensor van uw sonde kan gebruikt worden bij temperaturen tot 527°F/275°C en de interne sensor kan gebruikt worden bij temperaturen tot 212°F/100°C. Boven deze temperaturen kunnen de sondes beschadigd raken, wat kan leiden tot onnauwkeurige resultaten of volledige vernietiging van de sondes.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.