- Berichten
- 10.082
Beste bbq collega's
Enige tijd geleden stond ik met een stukje procureur van ca 1 kilo in mijn handen te verzinnen wat ik er eens van zou gaan maken.
Shoarma was nog kort ervoor van het spit gekomen en pp was geen tijd voor.......
Het luxe-probleem was snel opgelost toen me te binnenschoot dat Tootsie's porksteaks heel erg lekker zijn en het alweer lang gelden gemaakt was. En makkelijk.
Dus een paar mooi dikke plakken gesneden en voor een nachtje m'n home-made rub gezet. Daarna mochten ze voor een paar uurtjes op het rooster.
Verdere bereiding is volgens onderstaand recept:
ok, de foto's
Het is en blijft een heerlijkheid om te maken.
Bedankt voor het kijken
Rick
Enige tijd geleden stond ik met een stukje procureur van ca 1 kilo in mijn handen te verzinnen wat ik er eens van zou gaan maken.
Shoarma was nog kort ervoor van het spit gekomen en pp was geen tijd voor.......
Het luxe-probleem was snel opgelost toen me te binnenschoot dat Tootsie's porksteaks heel erg lekker zijn en het alweer lang gelden gemaakt was. En makkelijk.
Dus een paar mooi dikke plakken gesneden en voor een nachtje m'n home-made rub gezet. Daarna mochten ze voor een paar uurtjes op het rooster.
Verdere bereiding is volgens onderstaand recept:

Pork steaks van de BBQ zoals Tootsie ze maakt bij Snow's BBQ
Dikke plakken procureur die je langzaam boven het vuur gaart, deze Pork Steaks zijn de specialiteit van Tootsie van Snow's BBQ in Texas!
www.bbq-nl.com
ok, de foto's
Het is en blijft een heerlijkheid om te maken.
Bedankt voor het kijken
Rick