Marcel Birahij
Tondelzoeker
- Berichten
- 10
Ik heb mijn Bastard sinds 2018. Low & Slow werkt deze perfect... en zeker nadat ik met wat hulp vanuit dit fantastische Genootschap mijn Inkbird isc-007bw eindelijk aan de praat heb weten te krijgen, waarvoor dank!
Echter... ben ik ook een fan van zelf pizza's maken, maar dan moet de temperatuur van de kamado boven de 300 graden komen... alleen dat lukt dus totaal niet.
Ik heb zoveel verschillende soorten houtskool gebruikt en onderin de luchtinlaat de looftlighter erin gestopt om extra hete lucht toe te voegen, maar hoger dan 280 komt ie niet. (en het searen van steaks gaat dus ook niet)
Op de site van Bastard kom ik geen steek verder.
Heeft iemand tips / tricks?
Echter... ben ik ook een fan van zelf pizza's maken, maar dan moet de temperatuur van de kamado boven de 300 graden komen... alleen dat lukt dus totaal niet.
Ik heb zoveel verschillende soorten houtskool gebruikt en onderin de luchtinlaat de looftlighter erin gestopt om extra hete lucht toe te voegen, maar hoger dan 280 komt ie niet. (en het searen van steaks gaat dus ook niet)
Op de site van Bastard kom ik geen steek verder.
Heeft iemand tips / tricks?