Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Pezo, normaal gesproken leg ik een Iberico filet een nachtje in een Brine. en dan voor het bereiden alleen wat vers gemalen Zwarte Peper
Heeft zoveel smaak van zichzelf dat heeft niet veel meer nodig
En niet te ver doorgaren dat is doodzonde, ga tussen de 56 en 60 graden Celsius kerntemperatuur zitten.
Wel een intitial sear of een end sear geven natuurlijk
Pezo, normaal gesproken leg ik een Iberico filet een nachtje in een Brine. en dan voor het bereiden alleen wat vers gemalen Zwarte Peper
Heeft zoveel smaak van zichzelf dat heeft niet veel meer nodig
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.