Lammetje90
Tondelzoeker
- Berichten
- 4
Hallo allemaal!
Sindskort heb ik een Masterbuilt gravity 800, nadat ik mijn kamado’s weg heb gedaan. Wat een ding zeg! In de winkel zag hij er een stuk kleiner uit. Het in elkaar zetten was een beste puzzle. Ben er alleen rond 2,5a3 uur mee bezig geweest. Kwaliteit is tot nu toe goed.
Na het behandelen van de Masterbuilt ben ik vandaag aan de slag gegaan. Angus short rib stond op het menu. Zelf gemaakt rubje met grate goods kansas city style saus. Alles opgestart en na 10 minuutjes de ingestelde 110C bereikt. Na 3.5uur op 80C bereikt en ingesmeerd en ingepakt in alu folie tot 96C. Paar keer prikken en het was goed!
Pluspunten:
-Aansteken in binnen 10 minuten de gewenste temperatuur.
-Veeeeel ruimte
-Probe doorvoergaatje in de zijkant van de klep.
-Temperatuur schommelt niet teveel +- max 3C.
-Controlscherm handmatig is makkelijk te bedienen.
(Helaas)Minpunten:
-App moet ik vaak afsluiten en opnieuw opstarten om weer in verbinding te komen.
-App is zeer sumier, kan geen tijd/temperatuur verloop zien.
-Gewenste temp setting met probe kreeg ik geen bericht via de App, wel piepjes op het apparaat.
Slechte app, ga denk een inkbird aanschaffen voor het controleren van de temperaturen.
Tijdens het openen van de klep bleef de ventilator draaien, nu weet ik niet of dat klopt. Wel hoorde ik een piepje, dat hij wel signaleert dat de klep open is. Het kan zijn dat het voor de grillplaat functie is.
*nu die afgekoeld is, even gekeken hoeveel kolen die verbruikt heeft. Toch wel bijna 3/5hopper. Hij lust wel een stuk meer kolen dan een kamado. Schat zon 1.5x meer.
Voorderest ben ik heel blij met mijn nieuwe apparaat en ga er hopelijk meer gebruik van maken!
Groetjes Lammie
Sindskort heb ik een Masterbuilt gravity 800, nadat ik mijn kamado’s weg heb gedaan. Wat een ding zeg! In de winkel zag hij er een stuk kleiner uit. Het in elkaar zetten was een beste puzzle. Ben er alleen rond 2,5a3 uur mee bezig geweest. Kwaliteit is tot nu toe goed.
Na het behandelen van de Masterbuilt ben ik vandaag aan de slag gegaan. Angus short rib stond op het menu. Zelf gemaakt rubje met grate goods kansas city style saus. Alles opgestart en na 10 minuutjes de ingestelde 110C bereikt. Na 3.5uur op 80C bereikt en ingesmeerd en ingepakt in alu folie tot 96C. Paar keer prikken en het was goed!
Pluspunten:
-Aansteken in binnen 10 minuten de gewenste temperatuur.
-Veeeeel ruimte
-Probe doorvoergaatje in de zijkant van de klep.
-Temperatuur schommelt niet teveel +- max 3C.
-Controlscherm handmatig is makkelijk te bedienen.
(Helaas)Minpunten:
-App moet ik vaak afsluiten en opnieuw opstarten om weer in verbinding te komen.
-App is zeer sumier, kan geen tijd/temperatuur verloop zien.
-Gewenste temp setting met probe kreeg ik geen bericht via de App, wel piepjes op het apparaat.
Slechte app, ga denk een inkbird aanschaffen voor het controleren van de temperaturen.
Tijdens het openen van de klep bleef de ventilator draaien, nu weet ik niet of dat klopt. Wel hoorde ik een piepje, dat hij wel signaleert dat de klep open is. Het kan zijn dat het voor de grillplaat functie is.
*nu die afgekoeld is, even gekeken hoeveel kolen die verbruikt heeft. Toch wel bijna 3/5hopper. Hij lust wel een stuk meer kolen dan een kamado. Schat zon 1.5x meer.
Voorderest ben ik heel blij met mijn nieuwe apparaat en ga er hopelijk meer gebruik van maken!
Groetjes Lammie
Laatst bewerkt: