- Berichten
- 33
Gisteren, na een sessie ribbetjes, de temperatuur opgestookt om een snelle flat iron te grillen. (Sligro)
Ik vond hem bij de aanvang al tamelijk dik, maar dacht het zal wel.
Afijn, hup op het rooster er mee.
Wat blijkt tijdens het draaien? Zitten er twee aan elkaar geplakt!
Ik vrees dat die paar donkere trappistjes tijdens het bereiden van de ribs er debet aan zijn dat ik het niet in de gaten had.
Paniek in de tent, want de kerntemperatuur zat natuurlijk precies tussen die twee lappen in...
Toch maar los gehaald en snel de ongegrilde zijde op het rooster. Met wat vogelen zijn ze uiteindelijk prima gelukt. Phew!
Na het bereiden 10 minuutjes rust gegeven en daarna bestrooid met peper, zout en heel lichtjes de lemon garlic rub van Smoke & BBQ. (aanrader!)
Hieronder de foto's van het gebeuren...
Op de tweede foto zie je ze spontaan loskomen haha
Foto's met een mobieltje doen deze twee lapjes overigens geen eer aan.
Eind goed al goed
Ik vond hem bij de aanvang al tamelijk dik, maar dacht het zal wel.
Afijn, hup op het rooster er mee.
Wat blijkt tijdens het draaien? Zitten er twee aan elkaar geplakt!
Ik vrees dat die paar donkere trappistjes tijdens het bereiden van de ribs er debet aan zijn dat ik het niet in de gaten had.

Paniek in de tent, want de kerntemperatuur zat natuurlijk precies tussen die twee lappen in...
Toch maar los gehaald en snel de ongegrilde zijde op het rooster. Met wat vogelen zijn ze uiteindelijk prima gelukt. Phew!
Na het bereiden 10 minuutjes rust gegeven en daarna bestrooid met peper, zout en heel lichtjes de lemon garlic rub van Smoke & BBQ. (aanrader!)
Hieronder de foto's van het gebeuren...
Op de tweede foto zie je ze spontaan loskomen haha
Foto's met een mobieltje doen deze twee lapjes overigens geen eer aan.
Eind goed al goed
