- Berichten
- 1.145
Goedemorgen allemaal.
Voor afgelopen weekend een koude maanden BBQ gekocht bij Intratuin (deze blijft op de binnenplaats staan en wordt alleen gebruikt tijdens de koude maanden)
Beetje lopen zoeken en met een mooie actie (-15%) de medium gekocht met rooster 42cm.
Ik vertelde de kinderen dat je hier ook goed Pizza op kon maken (ik zei dat hard genoeg zodat vrouwlief het ook kon horen) dus de druk was gezet en de BBQ moest er komen..... hahahaha
Maar wat een heerlijkheid zo'n apparaat, ben gek op mijn pelletsmoker maar dit is ook super zeg.
Goed, Pizza steen gekocht en Marabu van Grill Fanatics, prima spul maar knettert wel wat bij veel zuurstof (deksel open) verder geen geknetter.
Pizza bodems van de Appie (zelf maken is dan weer de volgende stap, kan niet wachten, zal zondag wel worden, haha) en wat vulling gehaald.
Saus zelf gemaakt naar Recept van Ralph BBQ (staat op youtube) van Tomaten door de helft, uienringen en teentje knoflook in het skillet.
daarna de saus met de staafmixer bewerkt en nog wat italiaanse kruiden en extra oregano + wat zout/peper en van die groene blaadjes toegevoegd, simpel en lekker man.
Goed, BBQ was dikke 250 graden Dome temperatuur met de schuiven volledig open, platesetter er in en pizza steen op het hoogste rek. waarom? geen idee, moet wat proberen.
Laat de foto's spreken, thuis vonden we het prima geslaagd.
kinders waren niet klaar na 6 pizza's (met z'n 5en) hahaha
Oja, in deze setting kon ik 6 Pizza's in een uur doen.
Voor afgelopen weekend een koude maanden BBQ gekocht bij Intratuin (deze blijft op de binnenplaats staan en wordt alleen gebruikt tijdens de koude maanden)
Beetje lopen zoeken en met een mooie actie (-15%) de medium gekocht met rooster 42cm.
Ik vertelde de kinderen dat je hier ook goed Pizza op kon maken (ik zei dat hard genoeg zodat vrouwlief het ook kon horen) dus de druk was gezet en de BBQ moest er komen..... hahahaha
Maar wat een heerlijkheid zo'n apparaat, ben gek op mijn pelletsmoker maar dit is ook super zeg.
Goed, Pizza steen gekocht en Marabu van Grill Fanatics, prima spul maar knettert wel wat bij veel zuurstof (deksel open) verder geen geknetter.
Pizza bodems van de Appie (zelf maken is dan weer de volgende stap, kan niet wachten, zal zondag wel worden, haha) en wat vulling gehaald.
Saus zelf gemaakt naar Recept van Ralph BBQ (staat op youtube) van Tomaten door de helft, uienringen en teentje knoflook in het skillet.
daarna de saus met de staafmixer bewerkt en nog wat italiaanse kruiden en extra oregano + wat zout/peper en van die groene blaadjes toegevoegd, simpel en lekker man.
Goed, BBQ was dikke 250 graden Dome temperatuur met de schuiven volledig open, platesetter er in en pizza steen op het hoogste rek. waarom? geen idee, moet wat proberen.
Laat de foto's spreken, thuis vonden we het prima geslaagd.
kinders waren niet klaar na 6 pizza's (met z'n 5en) hahaha
Oja, in deze setting kon ik 6 Pizza's in een uur doen.