Hallo allemaal,
Misschien dat jullie wel een artikel kunnen vinden. (Nederlands of Engels)
Op internet wordt ik niet veel wijzer van het volgende: Wanneer gebruik je zout, roze zout of pekel en bindmiddelen bij het maken van braadworst?
Het ene recept gebruikt het alle 3, het andere recept alleen keukenzout.
Ik zie tegenwoordig dat er als bindmiddel een "carrot binder" gebruikt kan worden.
Als ik erop google krijg ik pijlwortel of arrowroot als resultaat.
En als ik bij Van Beekum kijk, verkopen hun wortelgranulaat. Is dit hetzelfde?
Kan iemand mij een link sturen wat het goeie product is die ik voor het binden van worst kan gebruiken?
Want volgens mij is wortelgranulaat en Arrowroot niet hetzelfde. Althans, zo ziet het er niet uit.
Alvast bedankt voor jullie ideeën hierover.
Misschien dat jullie wel een artikel kunnen vinden. (Nederlands of Engels)
Op internet wordt ik niet veel wijzer van het volgende: Wanneer gebruik je zout, roze zout of pekel en bindmiddelen bij het maken van braadworst?
Het ene recept gebruikt het alle 3, het andere recept alleen keukenzout.
Ik zie tegenwoordig dat er als bindmiddel een "carrot binder" gebruikt kan worden.
Als ik erop google krijg ik pijlwortel of arrowroot als resultaat.
En als ik bij Van Beekum kijk, verkopen hun wortelgranulaat. Is dit hetzelfde?
Kan iemand mij een link sturen wat het goeie product is die ik voor het binden van worst kan gebruiken?
Want volgens mij is wortelgranulaat en Arrowroot niet hetzelfde. Althans, zo ziet het er niet uit.
Alvast bedankt voor jullie ideeën hierover.