LOMPE laars
Gemarineerd
- Berichten
- 1.550
Geen ribbels zoals in een topic dit weekend ( kom niet meer op naam) maar het geen wat er tussenzit en dat van het Iberico varken.
Licht in varkensrubbetje.
Simpele opstelling, 2 bakstenen voor meer constante temperatuur en wat alufoli om de eindjes wat te beschermen.
Even aflakken met blues hog sausie en serveren met frisse salade en aardappelkroketjes.
Kort daarna een bakje vol naar vrienden gebracht en zelfs hun zoon welke zeeeeeeer moeilijk is met eten hapte zo twee stringen weg. Je had ze moeten zien kijken, die foto had de verbazingsfoto van het jaar gewonnen

Licht in varkensrubbetje.
Simpele opstelling, 2 bakstenen voor meer constante temperatuur en wat alufoli om de eindjes wat te beschermen.
Even aflakken met blues hog sausie en serveren met frisse salade en aardappelkroketjes.
Kort daarna een bakje vol naar vrienden gebracht en zelfs hun zoon welke zeeeeeeer moeilijk is met eten hapte zo twee stringen weg. Je had ze moeten zien kijken, die foto had de verbazingsfoto van het jaar gewonnen

