Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Werkt dat bij een vrouw ook?Als de steen te heet is kan je er even over gaan met een vochtige doek
Heb geen KJ maar een Bastard en voor pizza-sessies haal ik ook steeds de topvent er af.Ik zou idd de top er helemaal af halen.
Aan de andere kant als je niet alleen wilt bakken maar ook af en toe even rustig wil eten is 300 een prima temperatuur.
Balans onder en boven is dan belangrijk zodat je een mooi gelijkmatig geheel krijgt.
Uiteraard.... Het sluiten van de topvent ook maar dat is mij nog nooit gelukt....Werkt dat bij een vrouw ook?
Ah, dat is Klein Nederland tegenwoordig.Antwerpen
Enige argument voor mij is dat ik het idee heb dat het diepvries deeg wat beter geschikt is om in te vriezen.?Vraag me af waarom kant en klaar deeg kopen als je op 10 min zelf deeg maakt. En voor de mensen met een broodbakmachine, daar zit zelfs een pizza-functie op zodat het er gebruiksklaar uit komt.
Dit is het deeg dat wij maken en telkens ook de overschotten invriezen. Gaat perfect.Enige argument voor mij is dat ik het idee heb dat het diepvries deeg wat beter geschikt is om in te vriezen.?
Zelf vers maken is goed te doen. Minder intensief dan bijvoorbeeld brood en lekkerder
Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
Dit is het deeg dat wij maken en telkens ook de overschotten invriezen. Gaat perfect.
Bekijk bijlage 33646
Gebruik je dan “gewoon” bloem of de 00 bloem?
Smaken en kleuren is altijd wel persoonlijk.Ik gebruik 00.
Recept vanuit het filmpje van Simon.
Het kan zo maar zijn dat dat recept ideaal is voor vers maar met invriezen / dooien niet top.
Daarbij heb ik ze pas ingevroren nadat ik klaar was met te sessie.
Toen ik ze ontdooid had was het deeg te elastisch lees lastig of niet te stretchen.
Wat me opvalt aan het deeg dat lang en rustig gerezen heeft is dat mensen aangeven dat de pizza lekkerder is maar ook "licht verteerbaar" .
Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
@Free_ltd : ga ik zeker proberen.
hoe behandel je het recept verder?
Rijs / rust tijden en temperatuur enz?
thx we gaan dez ook uitproberenZij laat het een paar uur onder een handdoek liggen. in een bak op de keukentafel. In de koelkast gaat dat trager.
Ze weet niet hoe lang. Dat is altijd 3 a 4u. Onze vrienden gebruiken een broodbakmachine ervoor en die doet alles automatisch.