- Berichten
- 41
Vandaag voor het eerst mijn nieuwe Grill Bill in gebruik genomen.
Omdat hij 5x niet boven de 250 graden mag komen heb ik besloten eerst wat low and slow te gaan maken.
Vandaag begonnen met (een klein stukje) Chunck Roast!
Niet het meest speciale stukje vlees, maar een leuke manier om te gaan spelen met de temperatuur.
Toen ik hem eenmaal een beetje op 110 graden had kon ik hem makkelijk 4 uur met rust laten. Hij bleef heerlijk op temperatuur.
Volgende week even kijken naar shortribs of pulled pork!
Omdat hij 5x niet boven de 250 graden mag komen heb ik besloten eerst wat low and slow te gaan maken.
Vandaag begonnen met (een klein stukje) Chunck Roast!
Niet het meest speciale stukje vlees, maar een leuke manier om te gaan spelen met de temperatuur.
Toen ik hem eenmaal een beetje op 110 graden had kon ik hem makkelijk 4 uur met rust laten. Hij bleef heerlijk op temperatuur.
Volgende week even kijken naar shortribs of pulled pork!