- Berichten
- 1.437
De inspiratie voor dit gerecht haalde ik bij TV-kok Jeroen Meus, hij gaarde zijn vlees in de oven, ik dacht meteen aan mijn tandoor spiesenset.
Een mooi stukje procureur in grote stukken versneden, gekruid met een kruidenmix van Verstegen, beetje zonnebloemolie en wat ketjap manis en dit enkele uren laten marineren, daarna met wat paprika en ui aan de spiesen geregen.
De Bastard had ik intussen ook al aangestoken en opgestookt naar een 180⁰C op de domethermometer
Vervolgens rustig de spiesen in de houder gehangen.
Een 50-tal minuten later zat de kerntemperatuur rond de 70⁰
Geserveerd met een huisgemaakte tzigane saus en orzo.
Verstuurd vanaf mijn SM-G991B met Tapatalk

Een mooi stukje procureur in grote stukken versneden, gekruid met een kruidenmix van Verstegen, beetje zonnebloemolie en wat ketjap manis en dit enkele uren laten marineren, daarna met wat paprika en ui aan de spiesen geregen.

De Bastard had ik intussen ook al aangestoken en opgestookt naar een 180⁰C op de domethermometer

Vervolgens rustig de spiesen in de houder gehangen.


Een 50-tal minuten later zat de kerntemperatuur rond de 70⁰

Geserveerd met een huisgemaakte tzigane saus en orzo.

Verstuurd vanaf mijn SM-G991B met Tapatalk