BasBQ
Beef en Steak

Brood bakken in de Dutch oven.

 
 

Cofok

Sprokkelaar
Berichten
36
Vandaag weer iets nieuws geprobeerd op de Kamado in de dutch oven.
2 heerlijke broden gebakken voor vanavond bij de soep.
Dus of ze lekker hebben gesmaakt horen jullie nog.
Op ongeveer een 1/2 uur 180 graden en dan nog 10 min zonder deksel.
Dit betreft kant en klaar meel uit korenmolen De Kersenboom te Rijsoord.
318ef5881726cbe600b3c9b9e301fcfb.jpg
1d4a0be0649671c7ecce2edccda0c94b.jpg
d504f86c784f302d87145f6b6e1941c9.jpg
ef455b1e03fe432d7b1511f8558c9d1e.jpg
b2830bc963208072adb52caa385bc6a9.jpg
930dbf4385ed9c500417d80da0868e93.jpg
5b0eaba8f57f73cd7ff636f036eaae1b.jpg
2afd324543f1a0007c5238ece7e571de.jpg


Verstuurd vanaf mijn FIG-LX1 met Tapatalk
 
Dat wil ik ook al lang eens proberen.
De uwe zien er alvast goed gelukt uit.
Laat het smaken 👍
 
Mooie broodjes 'k ben erg nieuwsgierig naar de struktuur en smaak.;)
 
Ze zien er in ieder geval prachtig uit ;) 👍
 
Ze zien er heerlijk uit. Mooi dat zo ook zo gesmaakt hebben.
 
Mooie broden zeg!
Is er nog een verschil in smaak of geur ten opzichte van bereiding in de oven?
 
Brood ziet er prima uit
 
Die staan hier ook al lang op het to-Q lijstje. Ze zien er erg lekker uit.
 
Ziet er geweldig uit! Moet ik ook weer eens doen.. Bedankt voor de inspiratie!
 
Mooi hoor

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan