BasBQ
Beef en Steak

Pulled pork (procureur)

 

Branzino

Tondelzoeker
Berichten
20
Vorig weekend voor het eerst Pulled Pork gemaakt op m’n Bastard!

Vrijdag avond begonnen met de schoonmaken en in de rub zetten van m’n Knorretje (2,5kg). Hier heb ik voor Pork Perfection gekozen.
e4439aeb2bafc3ba441eb162e4674806.jpg


Zondag ochtend om 08:00 was m’n Bastard mooi op temperatuur (115•C) en kon m’n Porky lekker in z’n warme nestje gaan liggen. Hier heb ik Beech wood chunks toegevoegd. Op veler advies, 1 in de kern en twee aan de rand.
1df242f2c82a003a8f703902f967bbaa.jpg

86343d48a525e949b1453a5d8c177f8a.jpg


Na een goede 5 uur (give or take a few) heb ik ‘m een glaze gegeven van BBQ saus en honing.

Na weer twee uur heb ik ‘m ingepakt in aluminium folie (bij een temperatuur van ongeveer 72•C. Zo heb ik ‘m door laten garen naar 92•C, dit duurde uiteindelijk nog een goede 2,5u.

Om 18:00 was ie klaar om in de handdoek gerold te worden en even een uurtje te chillen in de koelbox!

Om 19:00 was ie helemaal ready! We hebben er van genoten en voldoende kunnen bewaren voor een volgende keer!

9501d07b2acfd3b70f99f5841ab2166f.jpg

13ac6b148eee66f8f19eecf075d0b1ef.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Ziet er goed , zal hem binnenkort ook maken . Gefeliciteerd met je knor
 
Mooie run PP, ziet er goed uit. Dat moet smullen geweest zijn.
Gefeliciteerd met je knorrie
 
Terug
Bovenaan Onderaan