- Berichten
- 30
Beste Allemaal,
met welk schuiven of schuif regel je het beste je temperatuur in/stabiliseren ?? Heb zelf De weber 57cm mastertouch … Vandaag ff ”droog” geoefend om de temp op een 170graden te krijgen en te houden ( seasoning gietijzeren bordje).
gebruiken jullie beide schuiven zowel boven op als onder of bijvoorbeeld 50/50 of bovenop helemaal open en dan onder knijpen of openen?
En wat is de beste manier in beginsel: je temp eerst flink omhoog zetten en dan knijpen of ….van knijpen naar open totdat je de gewenste temp hebt en die vasthoud ( en hoe lang duurt het ongeveer voordat de temp stabiliseert)
hoor graag even jullie ervaring
mvg
Bob
met welk schuiven of schuif regel je het beste je temperatuur in/stabiliseren ?? Heb zelf De weber 57cm mastertouch … Vandaag ff ”droog” geoefend om de temp op een 170graden te krijgen en te houden ( seasoning gietijzeren bordje).
gebruiken jullie beide schuiven zowel boven op als onder of bijvoorbeeld 50/50 of bovenop helemaal open en dan onder knijpen of openen?
En wat is de beste manier in beginsel: je temp eerst flink omhoog zetten en dan knijpen of ….van knijpen naar open totdat je de gewenste temp hebt en die vasthoud ( en hoe lang duurt het ongeveer voordat de temp stabiliseert)
hoor graag even jullie ervaring
mvg
Bob