- Berichten
- 142
Goede avond allemaal,
Enige tijd zaten mijn vrouw en ik te bakkeleien over een pizza van de bbq. Maar wat gaan we maken? Gaan we een pizza steen aanschaffen of gaan we eerst een deep dish pizza proberen? Na een paar keer wat verdiept te hebben in een deep dish pizza, was ik hierover enthousiast geworden. Dus ja, dan maar in de skillet klaar maken.
Zo gezegd, zo gedaan. Aangezien dit de eerste keer is, heb ik gekozen voor kant en klaar pizza deeg. Er was namelijk ook een klein dingetje met mijn planning, dus dit keer maar voor het makkelijke deeg gekozen.
De ingrediënten op een rijtje:
- pizzadeeg
- tomaten
- kaas
- ui
- paprika
- knoflook poeder
- oregano
- Italiaanse kruiden
- tijm
- peper en zout
De tomatensoep ik met een blender naar een pasta gemaakt met daar door heen, oregano, Italiaanse kruiden, peper, zout, knoflook poeder en tijm. Zo maak ik zelf normaal gesproken de tomaten saus voor op een pizza vanuit de oven.
Deeg in de skillet gedaan, kaas erover heen, paprika en ui er over heen en dan als laatste de tomaten saus er boven op.
Dit rook al mega lekker, dus hup snel de bbq op temperatuur brengen. Eenmaal op 150 graden heb ik de deep dish pizza erop gedaan om uiteindelijk op 200 graden uit te komen.
Nu is het afwachten, hopelijk smaakt het net zo lekker als dat het ruikt. De vorige keer was ik een paar foto’s vergeten te maken van het eind resultaat, zoals bij Pulled pork en spareribs voor mij en mijn collega’s…… ja…. Iets met heel veeuul bier drinken…… dit keer gaat mij dit niet overkomen.
Over een half uurtje ongeveer komt het eindresultaat!
Ik ben benieuwd!
Bedankt voor het lezen
Enige tijd zaten mijn vrouw en ik te bakkeleien over een pizza van de bbq. Maar wat gaan we maken? Gaan we een pizza steen aanschaffen of gaan we eerst een deep dish pizza proberen? Na een paar keer wat verdiept te hebben in een deep dish pizza, was ik hierover enthousiast geworden. Dus ja, dan maar in de skillet klaar maken.
Zo gezegd, zo gedaan. Aangezien dit de eerste keer is, heb ik gekozen voor kant en klaar pizza deeg. Er was namelijk ook een klein dingetje met mijn planning, dus dit keer maar voor het makkelijke deeg gekozen.
De ingrediënten op een rijtje:
- pizzadeeg
- tomaten
- kaas
- ui
- paprika
- knoflook poeder
- oregano
- Italiaanse kruiden
- tijm
- peper en zout
De tomatensoep ik met een blender naar een pasta gemaakt met daar door heen, oregano, Italiaanse kruiden, peper, zout, knoflook poeder en tijm. Zo maak ik zelf normaal gesproken de tomaten saus voor op een pizza vanuit de oven.
Deeg in de skillet gedaan, kaas erover heen, paprika en ui er over heen en dan als laatste de tomaten saus er boven op.
Dit rook al mega lekker, dus hup snel de bbq op temperatuur brengen. Eenmaal op 150 graden heb ik de deep dish pizza erop gedaan om uiteindelijk op 200 graden uit te komen.
Nu is het afwachten, hopelijk smaakt het net zo lekker als dat het ruikt. De vorige keer was ik een paar foto’s vergeten te maken van het eind resultaat, zoals bij Pulled pork en spareribs voor mij en mijn collega’s…… ja…. Iets met heel veeuul bier drinken…… dit keer gaat mij dit niet overkomen.
Over een half uurtje ongeveer komt het eindresultaat!
Ik ben benieuwd!
Bedankt voor het lezen