- Berichten
- 5.115
Wat een weer. Het is 1 augustus en 18 graden C. Sta om 18h in een fleece jackie aan de Q.
Toch een lekker gerechtje gemaakt.
- Langzaam gegaarde italiaans gekruide lamsrack met gemarineerde courgette en aubergine.
Lamsrackje ontvliest (lastig en niet geheel gelukt) en wat vet weg getrimt. Ingesmeerd met olijfolie en daarna bedekt met een mengsel van gehakte verse tuinkruiden, knoflookteentje, gemalen 4 seizoenen peper en een snuf zeezout. In folie gewikkeld en in de koelkast gezet.
De courgette en aubergine in plakken van 1cm dik gesneden. Aan 1 zijde ingewreven met een kruiding bestaande uit knoflookpoeder, italiaanse kruiden en gemalen peper. Daarna ingesmeerd met olijfolie. Rustig laten intrekken in de koelkast.
De lamsrack langzaam gegaard tot een kern van 50C. Daarna afgegrild tot een kerntemperatuur van 54 C.
Groenten laten garen. Daarna op de gemarineerde kant afgegrild.
Toch een lekker gerechtje gemaakt.
- Langzaam gegaarde italiaans gekruide lamsrack met gemarineerde courgette en aubergine.
Lamsrackje ontvliest (lastig en niet geheel gelukt) en wat vet weg getrimt. Ingesmeerd met olijfolie en daarna bedekt met een mengsel van gehakte verse tuinkruiden, knoflookteentje, gemalen 4 seizoenen peper en een snuf zeezout. In folie gewikkeld en in de koelkast gezet.
De courgette en aubergine in plakken van 1cm dik gesneden. Aan 1 zijde ingewreven met een kruiding bestaande uit knoflookpoeder, italiaanse kruiden en gemalen peper. Daarna ingesmeerd met olijfolie. Rustig laten intrekken in de koelkast.
De lamsrack langzaam gegaard tot een kern van 50C. Daarna afgegrild tot een kerntemperatuur van 54 C.
Groenten laten garen. Daarna op de gemarineerde kant afgegrild.