BasBQ
Beef en Steak

2 soorten rubs testen

 
 

Smokey p

Gemarineerd
Berichten
1.207
Zoals de titel al doet vermoeden heb ik 2 soorten rubs voor de spareribs.
20210207_152620.jpg
kosmos honey killer bee heb ik altijd gebruikt voor de ribs. Ik wou een compleet tegenovergestelde smaak ervaren. Deze hungry dutchman werd aangeraden doorLokale bbq boer die erg goed is. De smaak is verrassend lekker. Speculaas achtig en een licht pitje
20210207_173951.jpg
het waren iberico ribs dus qua vlees valt het bijna altijd tegen. Ivm tijdnood heb ik "oosterhout" methode gebruikt. Met deze dunne rakkers veel beter vind ik. Helaas vergeten de foto van het rooster te maken waar ze oplagen. 1 ding weet ik zeker ik ga ze allebei blijven gebruiken. De een is lekker zoet de ander hartig en lekker winters.
 
Heb je nog een glazen gebruikt? Ik had dat laatst wel gedaan waardoor het verschil maar minimaal was. Denk dat het beter is om zonder te doen. Ziet er goed uit verder!
 
Even wat speurwerk gedaan. Hij is echt goed voor de spareribs (y) nog plannen om verschillende soorten te maken? Site ziet er gelikt uit. Netjes man
Er zit een 2e rub in de pijpleiding. Echter door omstandigheden is het allemaal wat uitgelopen. Maar er komt een 2e aan iig ;-)

Tipje trouwens: wist je dat hij ook waanzinnig lekker is op gegrilde ananas? (gewoon even ananas schijven of een ananas in parten snijden. Vervolgens bestrooien met de rub, grillen op de BBQ en dan met bolletje ijs. Heul erg lekker

En ik krijg nog veel meer van dit soort tips door van de veelgebruikers ;-)
;-)
 
Terug
Bovenaan Onderaan