- Berichten
- 1.910
Uit de vriezer doken nog wat heerlijke varkenshaasjes op. Ik wilde net wat meer dan een 'simpele' varkenshaas. Dus kwam het idee om de varkenshaas te vullen met brie. Een beetje rub erin gestrooid, wat tijm uit de tuin en inpakken in een jasje van spek.
Als bijgerecht de Frieslandertjes van m'n jongste haar schooltuintje in een bakje ernaast met wat Rozemarijn uit de tuin.
Ook snel wat groentjes ernaast. Een gegrilde Courgette.
Ik heb helaas geen foto's van de hele bereiding, alleen van het eindresultaat. Uiteraard wel eentje boven de kolen
Het is een aanrader. Lekker makkelijk, maar o zo heerlijk.
Sorry ik heb alleen foto's van het eindresultaat.
Twijfel nu ik dit typ wel of ik het onderwerp op de juiste plek heb geplaatst. Als dit niet zo is dan alvast mijn welgemeende excuses en de hoop dat een moderator zo vriendelijk wil zijn om het op de juiste plek te plaatsen.
Als bijgerecht de Frieslandertjes van m'n jongste haar schooltuintje in een bakje ernaast met wat Rozemarijn uit de tuin.
Ook snel wat groentjes ernaast. Een gegrilde Courgette.
Ik heb helaas geen foto's van de hele bereiding, alleen van het eindresultaat. Uiteraard wel eentje boven de kolen

Het is een aanrader. Lekker makkelijk, maar o zo heerlijk.
Sorry ik heb alleen foto's van het eindresultaat.
Twijfel nu ik dit typ wel of ik het onderwerp op de juiste plek heb geplaatst. Als dit niet zo is dan alvast mijn welgemeende excuses en de hoop dat een moderator zo vriendelijk wil zijn om het op de juiste plek te plaatsen.