Morriz
Tondelzoeker
- Berichten
- 5
Hoi,
Na meer dan 10 jaar heerlijk ge-bbq'd te hebben op mijn Weber kettle 57, ben ik toe aan iets nieuws.
Ik sta op het punt om een nieuwe kamado te kopen (waarschijnlijk een Bastard large solo) en deze wil ik dan plaatsen in de houten buitenkeuken die ik vorig jaar al heb gemaakt.
Alvorens ik ga zagen, heb ik wat vraagjes:
Na meer dan 10 jaar heerlijk ge-bbq'd te hebben op mijn Weber kettle 57, ben ik toe aan iets nieuws.
Ik sta op het punt om een nieuwe kamado te kopen (waarschijnlijk een Bastard large solo) en deze wil ik dan plaatsen in de houten buitenkeuken die ik vorig jaar al heb gemaakt.
Alvorens ik ga zagen, heb ik wat vraagjes:
- Met hoeveel speling moet ik rekening houden tussen gat en de kamado?
- Is het wenselijk om de kamado te fixeren zodat hij bij het verplaatsen van de keuken (heeft wielen) niet ongewenst tegen de houten binnenrand aan bots?
- Ik heb al elders op het forum gelezen dat een table stand wordt aangeraden ipv een tegel om de kamado op te zetten. Is dat de beste oplossing?...lees namelijk ook dat table stands niet altijd stabiel zijn.
Laatst bewerkt: