Hi,
Ik ben Peter, IT-er van beroep met als hobby kokkerellen en fotograferen (niet gecombineerd overigens). Maandenlang BBQ-filmpjes op youtube gekeken. Twee weken geleden verhuist naar een leuke eensgezinswoning met tuin en een dag later stond daar dan eindelijk de lang geplande BGE Large in de tuin.
Inmiddels heeft hij al een aantal keer aangestaan en is er al een zak BGE houtskool doorheen Begonnen met wat simpele dingen zoals kippedijen en kant- en klare AH Hamburgers, daarna kipsate, kippepoten en afgelopen zaterdag dan eindelijk baby back ribs die werkelijk fantastisch waren. Er liggen nog een stuk varkensprocureur en een stuk buikspek in de vriezer voor binnenkort. Het eerstvolgende project wordt wel koudgerookte zalm en kaas
 Begonnen met wat simpele dingen zoals kippedijen en kant- en klare AH Hamburgers, daarna kipsate, kippepoten en afgelopen zaterdag dan eindelijk baby back ribs die werkelijk fantastisch waren. Er liggen nog een stuk varkensprocureur en een stuk buikspek in de vriezer voor binnenkort. Het eerstvolgende project wordt wel koudgerookte zalm en kaas 
Kortom...... het bbq-seizoen is begonnen
	
		
			
		
		
	
				
			Ik ben Peter, IT-er van beroep met als hobby kokkerellen en fotograferen (niet gecombineerd overigens). Maandenlang BBQ-filmpjes op youtube gekeken. Twee weken geleden verhuist naar een leuke eensgezinswoning met tuin en een dag later stond daar dan eindelijk de lang geplande BGE Large in de tuin.
Inmiddels heeft hij al een aantal keer aangestaan en is er al een zak BGE houtskool doorheen
 Begonnen met wat simpele dingen zoals kippedijen en kant- en klare AH Hamburgers, daarna kipsate, kippepoten en afgelopen zaterdag dan eindelijk baby back ribs die werkelijk fantastisch waren. Er liggen nog een stuk varkensprocureur en een stuk buikspek in de vriezer voor binnenkort. Het eerstvolgende project wordt wel koudgerookte zalm en kaas
 Begonnen met wat simpele dingen zoals kippedijen en kant- en klare AH Hamburgers, daarna kipsate, kippepoten en afgelopen zaterdag dan eindelijk baby back ribs die werkelijk fantastisch waren. Er liggen nog een stuk varkensprocureur en een stuk buikspek in de vriezer voor binnenkort. Het eerstvolgende project wordt wel koudgerookte zalm en kaas 
Kortom...... het bbq-seizoen is begonnen

 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 
 
		

 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		