- Berichten
- 5.285
Het zag er naar uit dat de wedstrijd ging passeren zonder deelname. Maar vorige week zag ik ineens op Facebook een reclamefilmpje voorbij komen van een turkse slager hier 2 dorpen verder. Die gast post elke week een nieuw filmpje met een blik op zijn vitrine en daar ligt echt wel wat lekkers tussen. Vandaag dan maar langs gegaan en de 21 dagen dry aged Black Angus was zelfs in de aanbieding. Dus dat mee genomen en nog een picanha. Prijs valt echt wel goed mee.
Ik zei tegen de dame dat ze maar op 4cm 2 stukken mocht afsnijden, maar ze verwarde het met 4 vingers en die van haar waren nogal wat dik
Dus de 2de wat dunner laten snijden. Er hing ook een brok vet aan, maar die snijden ze eraf voordat ze wegen en krijg je de vraag of je dat nog gratis mee wil. Maar heb het maar daar gelaten.
Moet bekennen dat dit de allereerste keer is dat ik dry aged steak eet en wat is me dat een feest. Zo een lekkere diepe smaak. Eerste wat mijn vrouw zei was: 'Oh, heerlijke smaak. Ik dacht van de week nog om vegetariër te worden, maar nu ik dit proef, ben ik weer overtuigd om het niet te doen'
Ik denk wel dat ik nu mijn slager wel gevonden heb. Heel jonge turkse kerel waarvan je merkt dat hij er met passie mee bezig is.
Bij deze de foto's waarmee ik dan dus ook mee doe met de wedstrijd van deze maand, want er hangt immers een been aan
Ik zei tegen de dame dat ze maar op 4cm 2 stukken mocht afsnijden, maar ze verwarde het met 4 vingers en die van haar waren nogal wat dik

Moet bekennen dat dit de allereerste keer is dat ik dry aged steak eet en wat is me dat een feest. Zo een lekkere diepe smaak. Eerste wat mijn vrouw zei was: 'Oh, heerlijke smaak. Ik dacht van de week nog om vegetariër te worden, maar nu ik dit proef, ben ik weer overtuigd om het niet te doen'

Bij deze de foto's waarmee ik dan dus ook mee doe met de wedstrijd van deze maand, want er hangt immers een been aan
